-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Yara Üzerindeki Kan Abdesti Bozar Mı?

ads
ads

Yaranın üzerinde biriken ve dışarı taşmayan kan abdeste engel olur mu?

Cevap: Vücudun herhangi bir kısmından çıkan, irin, kan ve buna benzer akıntılar abdesti bozar. Ancak abdestin bozulması için bu akıntıların etrafa yayılması gereklidir. Etrafa yayılan kan, irin, kanlı su ve benzerleri yayıldıkları takdirde abdestinizi bozmaktadır. 

Ancak yaranın etrafına dağılmayıp kan yaranın ucunda kalıp o şekilde durursa abdest bozulmaz. Fakat etrafa çok az dahi olsa yayılsa gene abdest bozulur. Abdestin tekrar alınması gerekir. Tabi bu gibi durumlarda insanlar  vesveseye düşebilir acaba abdestim var mı yok mu? diye bu sebepten ötürü abdestinizi yeniden almanız sizin çok iyi olacaktır. Bu sayede hem kuruntudan kurtulmuş olacaksınız hemde abdestinizin olduğuna kesin kanaat getireceksiniz. 


Yara Üzerindeki Kan Abdesti Bozar Mı?


Kan, kanlı su veya irin herhangi bir yaranın başında birikir yada büyür ise ve etrafa yayılmadığı takdirde abdeste engel olmaz. Yani abdesti bozulmaz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. abdestinizin bozulduğuna dair şüphe duyduysanız eğer abdestiniz bozulmuş demektir bence

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.