-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Evrim Geçirmeyen Organizma

ads
ads

Evrim Geçirmeyen Organizma Bulundu ve Evrim Gerçekleşmediği Ortaya Çıkmış oldu.


Dünya genelinde araştırmacılar tarafından bulunan denizin derinliklerinde duran 2 milyar sene boyunca hiç bir şekilde evrim geçirmemiş bir mikro organizma keşfedildi.

Evrim Geçirmeyen Organizma


Batı Avustralya yakınlarında olan kayalardan elde edilen benzerleri ile araştırılan sülfür bakterilerinin, en az 1.8 milyar senesince evrimin gerçekleşmediği meydana çıkmış oldu. Çıplak gözle görülmesi mümkün olmayan bu organizma gelişmiş mikroskop ile inceleyen bilim adamları, 2.3 milyar yıl öncesine denk gelen bakterilerin Şili açıklarında yaşayan modern sülfür bakterileriyle tümüyle aynısı olduğunu kanıtladılar.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. evrim zaten temellerinden eksik bir kavram bu bakterilerde evrim geçirmeyerek bu olguyu ddestekliyor.

    YanıtlaSil
  2. oldukça ilginç bir gelişme. bu gelişme yeni tartışmaları körükleyecektir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.