-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Cildiniz için 5 Öneri

ads
ads

Cilt lekelerinden kurtulmak ve Beyazlatmak için

Cilt bakımı en önemli durumlardan biridir. Genel olarak birçok ciltte lekeler oluşmaktadır. Bu yazıda  cildinizi beyazlatmak ve lekelerden kurtulmak için sizlere 5 öneri sunacağız.

Cildiniz için 5 Öneri


1. Öneri: C vitaminin gücü:  C vitamini oldukça  faydalı vitaminlerdendir. Sadece cilt için değil bir çok sorunlar için birebirdir. Fakat biz sadece cildiniz için gerekli açıklamayı yapacağız:

* C vitamini cildi gayet iyi beslemekle birlikte sıklıkta kazandırmaktadır. 

2. Öneri: B3 vitamini: Cildinizin beyazlatmak için en iyi yöntemlerden biride b3 vitaminleridir. Bunun sayesinde ciltte oluşan kırışıklara da iyi geldiği uzmanlar tarafından söylenmektedir.

3. Öneri: Kojik asit: Adından dolayı çekinenler olacaktır. Sonuç olarak isminde asit geçmektedir. Ancak bu sizi tedirgin etmesin. Bu kojik asit kimyasal beyazlatıyor ve kararmasına neden olan bazı etkenlerin önüne geçiyor.

4. Öneri: Meyan kökü: Meyan kökü bir çok yerde kullanılan ve çok faydalı bitkilerdendir. Meyan kökünü de cilt beyazlatma olarak kullanabilirsiniz.

5. Öneri: Beyaz dut: Beyaz dut özütü ise aynı meyan kökü  gibi cidi karartan etkenlerle savaşarak lekelerden kurtulabilir ve cildinizin beyaz kalmasını sağlayabilirsiniz.



Bir önceki En5 içerikli konumuzda "Çocuklarınızı Hastalıklardan Korumak İçin" ile ilgili 5 madde içeren makalemize göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.