-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Hobbit 3

ads
ads

Hobbit 3 Filmi Tanıtım İnceleme


Uluslararası boyutta en çok izlenen filmler arasında yer alan Hobbit 3 filmi, vizyona girme tarihi üzerinden uzunca bir süre geçmesine karşın hala izlenmeye devam ediyor. Özellikle yabancı film tutkunları ve macera ile fantastik film türünün hat safhada olduğu filmlere ilgi duyanlar tarafından izlenen Hobbit 3 filmi; Hobbit serisinin üçlemesindeki son filmi olmaktadır.

Hobbit 3


Hobbit 3 filminin yönetmeni; usta yönetmen Pete Jackson olmaktadır. Peter Jackson Hobbit serisinin son bölümünde de Hobbit severleri hayal kırıklığına uğratmamış aksine daha fazla filme izleyici çekmeyi başarmıştır. Birçok sinema sever tarafından tanınan ve tüm dünyaca izlenen filmde usta oyuncular da yer almaktadır. 

Hobbit 3 filminin baş rol oyuncuları arasında; Martin Freeman, usta oyuncu Richard Armitarge ve son olarak da Evangeline Lilly yer almaktadır. Hobbit 3 filminin son serisinde bahsedilen konuya değinecek olursak; diğer 2 seride son hızla devam eden Bilbo Baggins karakteri, Thorin Meşekalkan karakteri ve de Cüceler Bölüğü arasında geçen macera Hobbit 3. Bölümde artık duraklıyor ve son buluyor. Hobbit serisinin ana karakteri olan Bilbo’nun maceraları bunlarla sınırlı değil tabi ki. Bilbo maceraları eve dönüş yolunda da fantastik ve aksiyon özellikleri taşıyarak son hızla devam ediyor. Bilbo ve yardımcı karakterler etrafında gerçekleşen macera dizinine Hobbit 3 seyircisi de ortak olmaya devam ediyor. 


The Hobbit 3 The Battle of the Five Armies Official Trailer Fragmanı İzle:


Not: Bu video "ScreenJunkies News " isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. 3 filmide izledim ve çok abartıldığını düşünüyorum tamamen ilk serinin hatrına izlendi

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.