-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » kablosuz telefonu bilgisayara bağlamak

ads
ads

Telefonu kablo kullanmadan bilgisayara nasıl bağlarım?


Her zaman yanımızda USB kablosu olmayabiliyor. Bazen bozulabiliyor, unutabiliyoruz ve bunun gibi birçok aksaklıklar olabiliyor. Aslında hiç kabloya gerek kalmadan akıllı telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Bunu yapmak için yazımızın devamını okuyunuz. 


Kablo kullanmadan Telefonu Bilgisayara Nasıl Bağlarım.


Bunu yapabilmek oldukça  basit. Uzaktan bağlanma ile uygulama sayesinde saniyeler içinde telefonunuza girebileceksiniz. bunun için yapmanız gerekenleri aşağıda sıraladım. 


kablosuz telefonu bilgisayara bağlamak



  • İlk olarak Google Play Store üzerinden "ES Dosya Yöneticisi" uygulamasını kullanacağız. Uygulamayı ücretsiz indirmek için aşağıdaki  bağlantıyı ziyaret edin. 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=tr

  • Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra uygulamayı açık ve hangi Wİ - Fi ağına bağlı iseniz orası çıkacak ve alt kısımda şuna benzer bir kod verecek.  ftp://5822.1.545... gibi  bunu telefondaki es uygulamasından örnekte belirttiğim gibi sayısal rakamlar içeren bilgiyi bilgisayarınıza gireceksiniz.
  • Bunun için başlat > çalıştır kısmına size gönderilmiş olan kodu girin ve enter'a basın ve direk  telefonunuzun içindeki tüm içerikler karşınıza çıkacaktır. 
Yapmanız gereken işlemler bu kadar basit, siz sadece bilgisayara kodu gireceksiniz. İşlem için ise bu uygulama şart yoksa uzaktan bağlantı kurmanız imkansız.  Kolay gelsin. 


Bir önceki yazımızda "Microsoft Compatibility Telemetry Kapama" ile ilgili detaylı bilgi içeren yazımızı yazdık. Konumuza giderek ilgili makaleyi inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.