-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Papara Nedir? Ve Kullanma Klavuzu

ads
ads

Papara Kart Nedir ve Özellikleri Nelerdir, Papara Kart ile Neler yapılabilir?

Paypal alternatifi Papara Paradan iyisi papara


Bunların cevabı haberimizin devamında. Paypal ortalama bir kaç sene önce ülkemizde kullanıma kapatıldı.  Paypal çok işe yarayan bir sanal para aktarma sistemi idi. Ve ne olduysa ülkemizde artık işe yaramıyor.  Yıllarca kullandığımız zamanlar oldu ve Paypal dünya üzerinde en çok bilinen bir sistemdir. Ve birçok işleminizi oradan yapabiliyorsunuz. Paypal henüz var ama bizim ülkemizde aktif değil. 


Paypal gitti insanlar artık bunun alternatifi olarak yeni platformlar aramaya başladı ve sonunda güzel haber ile yerli bir sistem ortaya çıktı bu platform ise "papara" papara yerli ve sanal para alışverişi, bankaya gönderme hesaplar içi gönderme ve çok az maliyet karşılığında transfer yapma özelliğine sahip. Her ne kadar Paypal'a alışmış olanlar varsa da zamanla papara'ya da alışacaklar ve güzel işleyen bir sistem ve Paypalı aratmıyor diyebiliriz. 


Papara Nedir? Ve Kullanma Klavuzu


Ayrıca yerli olması nedeniyle bizler buna destek vermemiz mutlaka gerekir. Bizler destek olmazsak kim olacak.  Ve zaten birçok insan artık papara kullanıyor ve papara ile alışveriş yapıyor ama ülke içinde ki e ticaret siteleri üzerinden olabiliyor. Paypal gibi dünya çapında değil maalesef şu anlık tabi. 

Papara karta banka üzernden, ATM'ler. Eft, havale yolu ile yükleme yapabilirsiniz. Bu sisteme üye olmak için 13 yaş sınırı vardır. Ve birçok kişi banka kartı veya kredi kartı bilgilerini alışveriş yaparken girmek istemezler bu sebeple devreye papara giriyor ve bu şekilde güvenli şekilde alışveriş imkanı sağlanıyor.


Papara Kart Sahibi Nasıl Olunur?

Paradan iyisi papara sloganı ile yola çıkmış olan papara oldukça güzel fırsatlar bize sunuyor. Bu yüzden sizde artık paparalı olun. Bunun için öncelikle şu "https://www.papara.com/" adrese girin ve üyelik işlemleri için "Ücretsiz hesap oluştur" kısmından gerekli bilgileri girerek sisteme üye olun. Hesabınızı oluşturduktan sonra cep telefon numaranızı giriniz. Ve birde  e - posta adresinize onay maili gelecektir. Mailinizi kontrol edip onaylayınız. Bunun yanı sıra mobil onayda yapmanız gerekecektir. 

Papara kart sahibi olamak ilgili bölümden kart başvursun da bulunmanız gerekir. Bu ortalama bir  hafta sürmektedir. Ve kartınız kurye ile belirlediğiniz adrese gelecektir. Ve bu sayede bu kart ile artık dünyanın herhangi bir yerinde bulunan her ATM'den para yatırıp para çekebilirler. 

Papara Kart Aktif Etme


En önemli kısımlardan biri bu. Aktiflik olmadan herhangi bir işlem kart ile yapamazsınız. Bunun için papara internet sitesine giriş yaparak kart bölümüne girin ve orada büyük olarak yazılmış olan "AKTİF ET" bölümü vardır. Ve bu bölümden bazı bilgiler ile kartınızı aktif hale getirebilirsiniz. 

Kart ücreti olarak  sadece  10 tl alınmaktadır. Ve bunun haricinde Papara kart ile para çekmek istediğiniz zaman herhangi komisyon ücreti alınmamaktadır. Bu özelliği ile de oldukça faydalı hizmet sunduğunu belirtmek isteriz. Ama bunun haricinde ise her ay kullanım miktarı olarak sadece bir TL gibi çok az bir ücret alınmaktadır. Ancak bu kullanım ücreti  aylar içerisinde aktif olarak kullanıldığı zaman alınmaktadır. Aktif olarak kullanılmayan aylarda bu ücret alınmıyor. 

Acaba Papara Kart Ne Kadar Güvenli?

Bunu birçok insan merak etmektedir. Belkide bundan birhaber olan insanlar ve güvenirliliği konusunda bilgi sahibi olmayan kişiler paparaya üye olmaktan vazgeçiyor olabilir. Ancak papara hakkında bilgisi olan kişiler ise hiç tereddüt etmeden ister internet üzerinden isterse de kart kullanımı yapıyorlar. Papara ülkemizdeki en güçlü firmalardan biridir. Oldukça büyük bir sermaye ile giriş yaparak ve buna bağlı olarak,  Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kuruluşu platformunda elektronik para transfer lisansına sahip bir mecradır. Bu bile güvenirlilik açısından yeterli dereceye sahiptir. Papara sürekli gerekli mecralar tarafından denetlenmektedir. Bu yüzden en ufak bir  eksikte veya yanlışta bankacılık düzenleme ve denetleme tarafından incelemeye alınır. Bu sebeple herhangi bir sıkıntı olmaz. Ve güvenebilirsiniz. Bu sisteme telefon numaranız ile de giriş yapabilmektesiniz. Güvenirlik konusunda en güvenilir sistemlerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Haydi sizde paparalı olun. 

Paparayı en çok tercih edenler arasında 13 yaşından büyük olanlar ve oyun için bakiye  yüklemek gerekli olduğu zamanlarda kullanmak üzere yapılan girişimler içindir.  Ve ayrıca sanal alışveriş sırasında dolandırılmaktan korkan kişiler ve bilgilerini paylaşmak istemeyen kişilerce bu sistem çok çok kullanılmaktadır. Fakat taksitli ödeme yapmak şimdilik mümkün görünmüyor. Bakiyeniz olduğum müddetçe İnternet üzerinden alışveriş yaparak tek çekimlik bakiye ile her çeşit alışveriş yapabilirsiniz. 

Google aramaları:

papara giriş
papara güvenilir mi
papara iletişim
papara ekşi
papara para yükleme
papara hesap silme
papara para çekme
papara canlı destek
papara kart ücreti
papara iletişim
papara nedir
papara canlı destek
papara para çekme
papara güvenilir bir sistem
papara müşteri hizmetleri numarası
papara telefon

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Paypal'ı bende çok kullanıyordum, gerçekten ülkemizden kapanmasıyla insanlar alternatifini aramaya başladı.

    YanıtlaSil
  2. paypal gibi bişi sanırım ben kullanmıyorum ama çoğu kişi kullanıyor paparayı iyi bişi sanırım

    YanıtlaSil
  3. oldukça faydalı bir uygulama. ama gözümde bir paypal etmez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adaş bence yanılıyorsun paypal kadar başarılı bir oluşum

      Sil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.