-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » instagram görüntülü arama nasıl yapılır?

ads
ads
İnstagram gün geçtikçe bünyesinde daha çok insan barındırıyor ve kullanıcı sayısı her geçen gün kat kat artıyor. Ve bununla birlikte yeni özellikleri ile de kendini daha ileri seviyeye atıyor. Birçok uygulamada görüntülü arama özelliği var.  Neden İnstagram da olmasın ki. Evet instagramda görüntülü arama özelliği gelme ihtimali söz konusu. 

İnstagram'da görüntülü olarak sohbet yapma, konuşma, görüntülü olarak konuşma özelliği her an gelebilir. Hazırlıklı olun. Bu instagram kullanıcılarını çok sevindirecektir. 


instagram görüntülü arama nasıl yapılır?



Rivayet edilir ki: Videolu görüşme yeteneği ile ilgili bir çalışma olduğu ve üzerinde sıkça durulduğu söylenmektedir. Bununla birlikte beta sürümü ile test aşamalarından geçtiği söylenmektedir. 

WABetaInfo tarafınca genele açık bulunmayan bu  sürümde videolu çağrı yapma imkanı sunmakta olan  bu sürümde aktif olan sohbet penceresini açarsanız eğer  instagram videolu arama özelliği bu durumda aktif hale gelebiliyormuş. Bu da söylemler arasında yer almaktadır. 

Bunların dahilinde ise instagram'da görüntülü sohbet için şuan için beta aşamasında denemelerin olduğu kısa zaman içinde özelliğin herkes tarafından da kullanılabileceği duyulmaktadır. Bu sürüm şuan halka açık değildir. Bu yüzden oluşabilecek hataların önüne geçilmesi ve giderilmesi amaç edinilerek denemeler yapılmaktadır. Hataların tamamen düzeltilip instagram'da güncelleme ile yeni özellik olarak görüntülü olarak konuşma özelliği ile karşımıza çıkacağı söylemler arasında yer almaktadır. 

Bu test aşamalarının ortalama olarak  2 veya  3 kadar sürmesi beklenmektedir. Bu özellik geldiği zaman konumuzda instagram görüntülü konuşma nasıl yapılır detaylı şekilde anlatımı yapacağız. 

Bir önceki konumuzda "İnstagram Hesap Silme" ile ilgili detaylı bir yazı yazdık. İnstagram'da hesap silmek nasıl olur öğrenmek için yazımıza gidebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

12 yorum:

  1. çok faydalı bir makale oldu benim için instagrama yeni başladım

    YanıtlaSil
  2. bu özellik zaten halihazırda whtasappta var bence gereksiz olmuş

    YanıtlaSil
  3. instagram giderek yükselen bir uygulama ve kullanıcı sayısı çoka arttı

    YanıtlaSil
  4. instagramda görüntülü arama yapıldığından haberim bile yoktu neler neler oluyor böyle yav

    YanıtlaSil
  5. instagramda görüntülü arama gelirse bence cok iyi olur en cok instagramı kullanıyorum

    YanıtlaSil
  6. bütün özelliklerin instagramda toplanması çok iyi kaemaşadan kurtulduk

    YanıtlaSil
  7. instagram bu konuda baya bi geri kaldı. pek cok uygulama bu konuyu hayata gecirmisti zaten

    YanıtlaSil
  8. instagram hikayeler ile snapchati bitirdi şimdi görüntülü arama ile kimi bitirecek acaba

    YanıtlaSil
  9. ben goruntulu aramada skype kullanıyorum. ama bazende facebook tercih ediyorum. instagram hic denemedim

    YanıtlaSil
  10. Instagram son yıllarda gerçekten çok iyi özellikleri sunmaya başladı. Görüntülü arama da iyi olur bakalım.

    YanıtlaSil
  11. snapchati bitirdi sıra acaba skype yemi geldi diye merak ediyor insan

    YanıtlaSil
  12. Zafer Kılış3 Mayıs 2018 21:33

    Çok da gerekli bir şey değil bence. Mark Zuckerberg şu sıralar gereksiz bir sürü özellikle şişiriyor Instagram'ı. Whatsapp'ta var, normal aramalarda da var, Facebook'ta var. Bunların hepsi sana ait zaten halen neyin çabası bu?

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.