-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Şeflerin Savaşı (2012) Film

ads
ads

Şeflerin Savaşı - Le Chef Filmi Hakkında:


2012 Yapımı şeflerin şavası filmi ülkemizde vizyon tarihi 21 kasım 2014'dür. Fransa ve İspanya yapımı komedi türünde eğlenceli filmdir. Yönetmeni "Daniel Cohen" ve oyuncu kadrosundan olanlar "Jean Reno , Julien Boisselier , Michaël Youn , Salomé Stévenin , André Penvern" ile 1 saat 24 dakika süren komedi yüklü sinema filmi

Şeflerin Savaşı (2012) Filminin özeti:


Lokantaya  yeni atanan müdür, moleküler gastronomide uzmanlaşmış daha genç bir şef getirmek istemektedir ve restorana bir yıldızını kaybettirmeye çalışmakta...

Not: Bu video "35mm Türkiye" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

Şeflerin Savaşı / The Chef (Comme un Chef) - Türkçe Altyazılı Fragmanını İzle




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.