-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Cilt Lekeleri Sorununa En İdeal Çözüm

ads
ads
Doğanın uyanışının tüm dinamizmini hissettiğimiz şu genlerde, baharın etkileri her şekilde hissediliyor. Güneşin daha yoğun ve sık görüldüğü, pek çok bitkinin gelişmesi sırasında oluşturduğu devinimler her ne kadar muhteşem bir güzellikte olsa da, büyük bir çoğunluk için çeşitli alerjenler olarak etkide de bulunuyor. Örneğin ağız ve dudak çevresi kararması konusunda güneş en büyük etkenlerden biri olarak bilinir. Güneşin açısı ve UV ışınlarının buna göre yoğunlaşmasına paralel olarak, ağız ve dudak çevrelerinde oluşan lekelenmeler de de yoğun bir artış görülür. Çoğu zaman çok ciddi sağlık olmayan bu durum, oluşturduğu kötü görüntüler nedeniyle çok can sıkıcı bir konu haline gelebiliyor.

Cilt Lekeleri Sorununa En İdeal Çözüm


Bu nedenle bu konuda çözümler arayan pek çok kişi var. Çoğunlukla doğal yöntemler kullanılarak oluşturulan çözümler daha fazla işe yarayan çözümler oluyor. Özellikle Limon ve Pudra maskesi, çeşitli maskeler, bu konuda ve yanı sıra diğer pek çok cilt probleminde ilaçlardan daha hızlı ve aynı zamanda daha doğal çözümler olarak sıklıkla tercih ediliyor. Ancak hangi maskenin hangi karışım oranlarıyla hazırlanması gerektiği çok önemli bir konu. Cildinizin hassasiyetine göre farklı tepkiler vereceğini unutmadan, cildinizde ki sorunun çözüme katkıda bulunacak doğal malzemeleri kullanma konusunda hassas araştırmalar yapmanız önemlidir.


Bu konuda kendisini kanıtlamış uzmanların hazırladığı çeşitli reçetelerin yanı sıra, doktorunuza danışarak kullanabileceğiniz pek çok doğal ürün bulunuyor. Cilt lekeleri en sık karşılaşılan cilt problemleri arasında geliyor. Bahar ve yaz aylarının genel etkileriyle oluşan pek çok alerjen de bu lekelerin artmasında önemli bir rol oynuyor. Bu aşamada öncelikli olarak, alerjenin tespit edilmesidir. Bu sayede lekelenmeye neyin neden olduğunu belirleyerek, bundan olabildiğince kaçınmanız sağlanabilir. Yanı sıra kullandığınız doğal malzemelerle hazırlanmış olan karışımlar, maskeler, tam sonuca ulaşmanızı sağlayabilir. Ancak cilt lekelerinin aniden ortaya çıkması, giderek artması ve süreklilik arz etmesi durumlarında, mutlaka uzman bir doktora başvurmanız gereklidir. Bu durum herhangi başka bir hastalığın semptomu olarak ortaya çıkmış olabilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.