-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Yıldızlararası En İyi Bilim Kurgu Filmi

ads
ads

Yıldızlararası (Interstellar) 2014 Film Tanıtımı:


2014 senesi bitmek üzere ve 1,5 seneden beri beklenen film nihayet vizyona girdi. Usta yönetmen adını tarihe yazan efsane yönetmen, biz onu memento, İnception'dan tanıdık. "Christopher Nolan" sinema tarihine tüm filmleriyle adını kazımıştır. Christopher Nolan'dan yepyeni bir bilim kurgu filmi 2014 yapımı yıldızlararası filmi Ülkemizde 7 Kasım 2014 Cuma günü vizyona girmiştir. Oyuncu kadrosunda "Matthew McConaughey , Anne Hathaway , Jessica Chastain , Elyes Gabel , Wes Bentley" ve senaryo ve yönetmenleri ise "Christopher Nolan , Jonathan Nolan", ile efsane yapıt ortalama 3 saat sürmektedir. Filmin bu kadar uzun olması sizi korkutmasın kesinlikle yapılmış en iyi filmdir. Ve etkisinden uzun süre kurtulamayacaksınız. iF ailesi olarak kesinlikle tavsiye edilen filmlerin en başında gelir.


Yıldızlararası (Interstellar) 2014 Filminin özeti:


Filmin özetini kısaca yapacağız: Dünya ki canlılar yok olma tehlikesindedir. İlerleyen zamanlarda kuraklık ve hayat son bulacağına dair gelişmeler söz konusu olduğundan yeni yaşam yerleri aranmak için bir grup astronot görevlendirlir ve bir solucan deliği keşfedilir. Buraya gitmek oldukça zordur. Dünyadaki 7 yıl orada 1 saate bedeldir. Cesur ve oldukça çabuk olmaları lazım. Soluksuz izleyeceğiniz bir film.

Not: Bu video "WarnerBrosTurkey" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




Bir önceki sinema filmi tanıtımı: "Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1 İnceleme"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.