-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Atari Oyunlarının Vazgeçilmezi: Bomberman

ads
ads
Atari oyunları arasında en popüler oyun nedir diye sorsak sanırız bir çoğunuz Bomberman diyecektir. Çocuklarda bağımlılık yapan Bomberman, ilk oyun konsolu olarak kabul edilebilecek atari dönemlerinin vazgeçilmezi ve aynı zamanda müthiş bir eğlence kaynağı idi. Atari dönemlerinin en çok aranan ve oynanan oyunu olma özelliği taşıyan Bomberman, günümüzde de aranma sıklığı ve oynanma derecesi olarak da geçmişteki mazisine benzer bir performans sergilemektedir.

Atari Oyunlarının Vazgeçilmezi: Bomberman


Şimdi bazılarınızın bu oyunu çok merak ettiğini düşünüyorum. Evet merak edilecek kadar eğlenceli bir oyun olan (diğer adıyla) Bombacı Adam, Bomberman sayfasından atari dönemindeki grafik ve özellikleri korunarak oynanabiliyor. Eskiler iyi hatırlar. Bu oyunda amacımız çıkış kapısına ulaşmaktır. Fakat labirent şeklindeki engeller ve özellikle düşmanlar bizim işimizi zorlaştırmaktadır. Çıkışa ulaşmak için engelleri yok etmeli, düşmanları da etkisiz hale getirmelisiniz. Bunun yolu ise oyunun isminden anlaşılabilir. Bombacı Adam yani Bomberman, yıkmak istediği blokların olduğu alanlara bomba koyarak onları yok edebilir. Yine stratejik olarak düşmanın geçiş noktalarına koyacağı bombalar ile de onları etkisiz hale getirebilir. Bombayı koyduktan sonra oradan uzaklaşmak işin püf noktası. Zira kendi koyduğunuz bombaya yakalanma riskiniz her zaman var. Dolayısıyla bombayı koyar koymaz hemen oradan uzaklaşmanız gerekiyor.


İlerleyen bölümlerde labirent tuğlaları arasından düşmanların geçtiğine de şahit olacağınız bu oyun baştan basit şekilde başlayıp, aşamalar ilerledikçe zorlaşan bir hal almaktadır. Bomberman Oyunu
sitesine giderek bu strateji oyununu oynama fırsatı yakayabilirsin. Burada atari dönemlerinin Bomberman oyununu bulacaksın. Beyaz bombacı adam ile baloncuk şeklindeki düşmanlarınızı yok edecek, labirentlerde kendinize yol açarak çıkış kapısına ulaşmaya çalışacaksınız. Bir kez oynayıp hastası olacağınız bu oyunu biz de sizlere tavsiye ediyoruz. Süper Oyunlar çalışması bu oyun dışındaki birçok flash oyuna ev sahipliği yaptığından yine tavsiye edilebilecek ender oyun sitelerinden birisini teşkil etmektedir. Bomberman ile hepinize iyi eğlenceler diliyoruz...


Daha Fazlasi İçin; www.superoyunlar.org

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.