-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » İncir Reçeli 2 Filmi (2014)

ads
ads

İncir Reçeli 2 Filminin hakkında:


17 Ekim 2014 tarihinde vizyona giren Türk yapımı sinema filmidir. İncir Reçeli 2 filminin oyuncu kadrosundan bazıları "Halil Sezai Paracıkoğlu, Şafak Pekdemir, Sinan Çalışkanoğlu" yönetmeni "Aytaç Ağırlar" 2014 yerli yapım olan film en çok puan alan sinema filmleri arasındadır. Film 1 saat 48 dakika sürmektedir.

İncir Reçeli 2 Filmi (2014) özeti:


Metin isimli duydu adında aşkı vardır. Yakın bir zamanda onu kaybeder yasa bürünür. Onun acısıyla hayata tutunacak pek bir yeri kalmamıştır. Bunalımda olan metin incir reçeli filmi çekmiştir. Artık gazinolarda müzisyenlik yapmaktadır. Beklenmedik gizemli olaylarla denk gelir. Çalıştığı yerde denk geldiği kişi hayatına ışık tutabilecek mi? Çünkü o kişide aynı şeyleri yaşamış bir insandır.

İNCİR REÇELi 2 (Official Teaser) Fragmanını izle


Not: Bu video "AA yapım - İncir Reçeli" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.