-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Cilt Tipiniz Nedir?

ads
ads
Cilt Tipiniz Nedir?

Cilt Tipinizi Öğrenin.

Güzel bir cildiniz olmasını istiyorsanız ilk olarak cilt tipinizi bilmeniz gerekir. Cildinizin tipi ile doğru ve düzgün uygulamalar yapabilirsiniz.

1. Yağlı Cilt Tipi: Genel olarak parlak renkte olan cilt tipine yağlı cilt denir. Yağlı ciltler gözenekleri kapadığından hava almasını engeller buda siyah noktalara neden olur.

2. Kuru Cilt Tipi: Genel görünüm olarak gergin ve kuru olan cilt tipidir. Gerekli yağ ihtiyacını üretmediği için kuru olarak görünür.

3. Karma cilt Tipi: Alın, burun, çene bölgesininde içinde yer aldığı T kısmı gayet yağlı, göz çevresi ve yanaklar ise çok kuru olur.

Cilt tipleri 3 kısıma ayrılı sizlerde cildinize iyi bir bakım yapacaksanız ilk olarak cildinizi tanımanız gerekir. Bundan sonrasında gerekli bakımları cildinize göre uygulamanız daha güzel görünümlü ve sağlıklı cilde sahip olabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Kuru bir cildim var ve soyuluyor ne yazıkki. Bakımı da oldukça zor oluyor

    YanıtlaSil
  2. Muhtemelen benim cildim karma cilt tipi. Gül suyunun oldukça faydası oluyor. Herkese öneririm.

    YanıtlaSil
  3. Yazılanlara göre karma bir cilt bulunuyor bende. Fakat çene bölgesi yağlı olmuyor bende.

    YanıtlaSil
  4. benimki karma cilt tipiymiş öğrendiğim iyi oldu

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.