-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Labirent: Ölümcül Kaçış Filmi (2014)

ads
ads

Labirent: Ölümcül Kaçış - The Maze Runner Filmi

19 Eylül 2014 Cuma günü ülkemizde "Labirent- Ölümcül Kaçış" Filmi vizyona girmiştir. Seyirciden oldukça iyi değerlendirme alan sinema filmi vizyondaki izlenecek filmlerin arasındadır. Tür olarak Bilim kurgu, gizem ve aksiyon. Labirent: Ölümcül Kaçış filmi 2014 ABD yapımıdır. Oyuncu kadrosunda "Dylan O'Brien , Kaya Scodelario , Patricia Clarkson , Will Poulter , Thomas Brodie-sangster" ve yönetmeni "Wes Ball" şimdilik film alt yazılı olarak sinemalarda yerini almaktadır. Seslendirenler ise "Mustafa Büyükçolak" Labirent: Ölümcül Kaçış Filmi 1 saat 43 dakika sürmektedir.

Labirent: Ölümcül Kaçış - The Maze Runner Filminin özeti:



Bir genç yanında 60'a yakın çocukla labirente hapsolduklarının farkına varırlar. Thomas( ve yanınki çocuklarla ne yapacaklarını bilmeden gizemli yolculuklar başlar. İlginç olan şeylerden biride "Thomas" adından başka hiçbir şeyi hatırlamıyor ve oraya nasıl geldiğini ve çocuklarıda. Hepsi kendi yaşlarında çocuklar ve ne yapacaklarını düşünürler ölümcül labirentten kaçmanın bir yolunu bulacaklar mı?


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Kitabını bilmem ama filmde bile seyirciyi o kadar iyi yakalıyor ki senaryo, izlerken sürekli fikir yürüttüyor.

    YanıtlaSil
  2. Digiturk'te izlemiştim bu filmi hiç adını bilmeden. Oldukça begenmiştim.

    YanıtlaSil
  3. Oldukça ilginç bir film, heyecanla izleniyor. Oldukça başarılı bir kurgu yapmışlar.

    YanıtlaSil
  4. Yer yer gerilmedim değil ama zevkle izledim bu filmi. Tavsiye ediyorum herkese

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.