-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İstanbul’ da 2. El Eşya Nereden Alınır?

ads
ads
Kullanım süresi ve yıpranma düzeyine göre 2. El statüsü kazanan eşyalar, aslında halen işlevlerini yerine getirebilecek, ancak çeşitli nedenlerle ihtiyaç olmamasından kaynaklı el değiştirmesi gereken eşyalardır. İstanbul gibi yoğun nüfusun yaşadığı bölgelerde, İstanbul 2. el eşya ile ilgili yoğun bir talep ve paralel olarak da yoğun bir arz oluşur. Kendisine ait önemli bir sektör olan 2. El eşya alım satım işleri, duyulan hizmet ihtiyacına göre şekilleniyor

İstanbul’ da 2. El Eşya Nereden Alınır?


İstanbul’ da 2. El Eşya Alanlar

İstanbul 2.el eşya alanlar konusunda çok fazla sıkıntı yaşanmayan illerimizdendir. Bu alanda yoğun bir talep olması, aynı zamanda yoğun bir arzı gerektirir ve bu duruma paralel olarak bu alanda faaliyet gösteren firma sayısı da yükselir. Bununla birlikte eşyaları değerinde alan 2. El eşya alıcısı bulmak oldukça zordur. Bu sektörde uzun yıllar faaliyet göstermiş olmanın getirdiği deneyim ve birikim sonucunda sektörde yer edinmiş olan firmamız, tüm eşyaları değerinde alarak, alıcılarına ulaştırmak konusunda hassas bir yaklaşım sergiler.

İstanbul’ da 2. El eşya nereden alınır?


2. el eşya konusunda eski zamanlardan İstanbul’ da belirli birkaç merkez bulunur. Bu bölgelerde yoğunlaşmış olan 2. el eşya alım satımı yapan firmalar, kültürümüze has belirli sektörden ticarethanelerin, yine belirli bölgelerde yoğunlaşmasından kaynaklanan bir yapılanmadadır. Kadıköy ikinci el eşya alanlar konusunda geçmiş zamanlardan beri bilinen bir merkezdir. Kalabalık nüfusa sahip ilçelerden biri olan Kadıköy, aynı zamanda değeri yüksek olan antika eşyalar konusunda da bir merkez olarak bilinir. 

İstanbul’ da 2. El Eşya Nereden Alınır? 1


İkinci el eşya alım satım işlemlerini uzun yıllardır sürdüren firmamız, aradığınız her türlü eşyayı bulabileceğiniz ve yanı sıra satmak istediğiniz eşyaları değerinden satabileceğiniz bütünlüklü bir hizmet yapısına sahiptir. Yapılan ekspertizlere göre, satılmak istenen eşyanın kullanım süreleri, yıpranmışlık payı ve satılması sırasında gösterilecek talebe paralel olarak değerinin belirlenmesinde önemli rol oynar. Satmak istediğiniz eşyalarınız için uzman ekiplerimizden öneri alabilir, almak istediğiniz eşyalar için web platformumuzdan da detaylı bilgi alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.