-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Whatsapp'ta çevrimiçi nasıl gizlenir?

ads
ads

Whatsapp çevrim içi görünümünü gizleme işlemi nasıl yapılır?

Dünyanın en çok kullanılan ve  popüler uygulamalarından olan  "Whatsapp"'ta bulunan bir özellik çevrim içi özelliğidir.  Mesajlaşma sırasında çok kere buna denk gelmiş olabilirsiniz. Karşı taraf çevrim içi gözüküyorsa bu onun o anda online olduğu anlamına da gelmektedir. Bu konumuzda bizler  Whatsapp'ta çevrim içi nasıl gizlenir kısaca anlatacağız:

Birçok kullanıcı bu özelliği  istememektedir. Karşı tarafın sizin online olup olmadığınızı bilmenizi istememektedir. Bu sebeple çevrim içi özelliği kapatma seçeneği   Whatsapp'ta yer almamaktadır. Online olduğunu gizlemek için  yapılması gerekenleri  ve nasıl yapacağınızı başka bir yöntem ile deneyeceğiz.

Whatsapp'ta çevrimiçi nasıl gizlenir?


Whatsapp  ayarları üzerinden bunu yapmak  şuan için mümkün değil. Bu nedenle  IOS işletim sistemini kullanan iphone için bir App uygulaması bulunmamaktadır. Fakat Android işletim sistemi için çeşitli  App uygulamaları bulunmaktadır. 


Bu uygulamaların en başında "whatsapp plus"  uygulaması gelmektedir. Bu uygulamayı kullanarak çevrim içi görünme çevrim dışı gibi görünme özelliklerini ayarlayabilirsiniz. Mavi tık ile bu uygulama ile çevrim dışı görünebilirsiniz. Ve buna bağlı birçok özelliği de bu uygulama ile kullanabilirsiniz. 

Bunun için   ilk olarak  whatsapp plus  uygulamasını cihazınıza yüklemeniz gerekmektedir. Bu yazılım whatsapp orjinal bir yazılımı olmadığı için yani  3. parti bir program olduğu için whatsapp kullanıcılarını yani size ban atabilir ve engelleyebilir. Bu uygulamayı indirirken bunları göz önününde bulundurarak indirmenizi tavsiye ederiz. 


Whatsapp Plus ile ne yapabilirsiniz?


* İnternet üzerinden arama yaparak yeni temalar bulup yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

* Bir çok  şeyi değiştirme imkanına sahip olabilirsiniz örnek olarak; Konuşmalar , kişi ekranındaki yazılar dahi olmak üzere renkleri ,her şeyi değiştirebilirsiniz.

* Dilediğiniz an çevrim içi  görünebilirsiniz.

* Bu uygulama  whatsapp simgesini dahi değiştirme imkanı sunmaktadır.


Google aramaları: 

whatsapp çevrimiçi nasıl gizlenir , whatsapp çevrimiçi görünmeme iphone , whatsapp çevrimiçi görünmeme android , whatsapp çevrimiçi gizleme,  whatsapp çevrimiçi görünümü kapatma ,  whatsapp çevrimiçi görünmeme 

Bir önceki whatsapp içerikli konumuzda "Whatsapp Para Transferi" whatsapp ile para transferi nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlattık.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Whatsapp'ta çevrimiçi nasıl gizlenir merak ediyordum öğrenmiş oldum

    YanıtlaSil
  2. bunu öğrendiğim iyi oldu. ne zamandır bu özelliği arıyordum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.