-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Ayak Ağrılarına Bitkisel Çözüm

ads
ads

Lavanta Sabunu İle Ayak Ağrılarına Çözüm


Genel olarak ayak ağrıları uyku sırasında kendini göstermektedir. Bunların arasında kasılmalar ve kramplar yer almaktadır. Birçok insan ayak ağrıları ile başı dertte. Bunun çözümü nedir? Bitkisel olarak ayak ağrılarına çözüm var mı hep beraber inceleyelim:

Ayak Ağrılarına Bitkisel Çözüm


Ayak ağrılarının genel olarak sebeplerinden biri vücudun susuz ve minarallerden yoksun olmasından kaynaklıdır. Bunun yanı sıra vitamin eksikliğinden de olabilmektedir.

Ayaklarınız ağrıdığı zaman veya kramp girdiği zaman yapılan masaj bir an olsun sizi rahatlatır ancak bu sonrasında ayak ağrısını daha da kötü hale getirebilir. Aslında yapmanız gereken çok basit işte çözümü:


  1. Yatağınızın çarşafının içine 1 kalıp lavanta sabunu koymanız yeterli olacaktır.
  2. Lavanta sabunu tıbbi bir yöntem değildir ancak bazı uzmanlar lavanta sabununun içerisinde magnezyum bulunmasından dolayı ayak ağrılarına neden olan bulgulara iyi geldiğin söylemektedirler. 
  3. Özellikle kramp ve kas ağrılarına iyi gelmektedir. 
Sağlıklı günler.

Bir önceki sağlık içerikli konumuzda "Kırmızı Muz Zayıflatıyor "Kırmızı Muz Nedir?" kırmızı muz nedir, kırmızı muz ne işe yarar, kırmızı muzun sağlık açısından faydaları, kırmızı muz ile zayıflamak mümkün mü? bu gibi soruların cevabı konumuzda

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Özellikle halı saha maçlarından sonra kramp ve kas ağrıları yaşamaktayım bu lavanta sabunu önerinizi deneyeceğim teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. ayak ağrısına en kesin çözüm bana göre lavanta sabunu ile ayakları oymak. daha sonra biraz sızlama olsa da ağrı geçiyor

    YanıtlaSil
  3. Bunun yanında bol su içilmesi de önemli bir çözüm olacaktır. Sıvı eksikliğini gidermek lazım.

    YanıtlaSil
  4. Ayak ağrıları çekilecek bir çile değil allah düşmanımın başına vermesin o kadar çözüm ve doktor gezdim o kadar şey denedim ki google da ayak ağrılarına bitkisel çözüm diye arattığımda ilgili yazınızı görüp 'Lavanta Sabunu' gibi bir önerininde olduğunu görünce hemen marketten sipariş verdim gelince kullanıp deneyeceğim umarım ayak ağrılarımı dindirir.

    YanıtlaSil
  5. Ayak aagrısı cidden büyük problem. Lavanta fayda eder umarım.

    YanıtlaSil
  6. Genel olarak çoğu kişi ilaç kullanır fakat en iyisi bitkisel çözümlerdir.

    YanıtlaSil
  7. sıcak bir duş da ayak ağrısını alıyor deneyin derim

    YanıtlaSil
  8. Son zamanlarda artan ayak ağrılarıma birebir. teşekkürler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.