-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » sıfır bir "bir zamanlar adana'da" 4. sezon 3. bölüm

ads
ads

Sıfır bir "bir zamanlar adana'da" 4. sezon 3. bölümü


Dizi Bölümleri Linkleri:

Sıfır bir 4. sezon 11. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 10. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 9. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 8. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 7. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 6. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 5. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 3. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 2. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 1. bölümü
Sıfır bir 4. sezon 4. Sezon

Sıfır bir "bir zamanlar adana'da dizisinin 4. sezonun 3. bölüm fragmanını izle. 


https://www.youtube.com/watch?v=l7rB7PZmoHE

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı.  Yayınlandı andan itibaren sitemizde yer alacaktır. 

Sıfır bir dizisinin  son bölümü olan  4. sezon 3. bölümü ile ilgili gelişmeler bilgimiz dahilinde olduğundan özeti hakkında sizlere bilgi veremeyeceğiz. Haberimizin devamında "sıfır bir "bir zamanlar adana'da" 4. sezon 2. bölüm"de neler yaşandı kısaca göz atalım:


Sıfır bir "bir zamanlar adana'da" 4. sezon 2. bölümün Özeti:


İnternet dizilerinin en meşhuru olan sıfır bir bütün dikkatleri tamamen üzerine toplamayı başardı. Sezonun yeni bölümleri ise hapishane de geçmektedir. Hapishanede yaşanan olumsuz  davranışlar ve pis işler Savaş'ın dikkatinden kaçmamış ve ona göre plan yapıp gardını almış durumdadır. 

Savaş ve ekibi hapishanede yapacakları olan eylemi fark etmiş olacaklar ki savaş ve beraberinde olanları tuzağa  düşürmek için planlar yapmaktadırlar. 

Uyuşturucu madde ile mücadele eden Hürriyet Mahallesinin gençlerinden bir grup önceki sezonlarda dışarıda kötülükler ile savaşmaktaydı. Bu sezon yani  4.  sezonda ise hapishane içinde dönen dolaplar, oyunlar ve teşkilatlanmanın önüne geçmek için tekrar birlik içinde hareket etmektedirler. 

Sıfır bir dizisini sadece BluTV üzerinden izleyebilirsiniz. BluTV üzerinden dizi nasıl izlenir aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.


BluTV izleme bağlantısı :  https://www.blutv.com.tr/diziler/yerli/sifir-bir-bir-zamanlar-adanada




Bir önceki bölüm hakkında bilgi edinmek için "Sıfır bir "bir zamanlar adana'da" 4. sezon 2. bölüm" isimli konumuza gidebilirsiniz.

Sponsor kaynak: eskişehir haber

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.