-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » 2014 Filmi Lucy

ads
ads

Lucy Filmi (2014)


Lucy filminin vizyon tarihi 8 Ağustos 2014 şu zaman itibariyle vizyonda olan aksiyon ve gerilim dolu sinema filmi. Filmin yönetmeni "Luc Besson" ve oyuncu kadrosunda "Morgan Freeman , Scarlett Johansson , Min-sik Choi , Analeigh Tipton , Mason Lee" usta oyuncular ile senaris ve yapımcıları "Luc Besson", "Luc Besson , Christopher Lambert" ile 1 saat 30 dakikalık aksiyon ve gerilim... IMDb puanı 8 Ağustos 2014 tarihi ile 6.6'dır.


Lucy Filminin özeti:


Filmin başrolünde "Scarlett Johansson" özel olarak yapılmış bir kimyasal madde içtiğinde çok değişik bir kişiliğe bürünen ve ölüm saçan,  süper güçleri ile herkesin korkulu rüyası olan lucy'nin yaşamını konu almaktadır.

Lucy [Türkçe Altyazılı Fragman] izle.


Not: Bu video "Amras Táralóm" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkürler...
    Ben seyrettim ve muhteşem, harika, hatta tekrar izlemek isteyebilirsiniz... Kesinlikle seyretmenizi tavsiye ediyorum...

    YanıtlaSil
  2. Scarlett Johansson'ı Lucy filmi ile bir kez daha sevdim. Çok güzel bir oyunculuk sergilemiş. Bu arada postunuzda resim yok. Resim koyarsanız çok daha güzel olur.

    YanıtlaSil
  3. Film fena değil ama ben daha gerçekçi olmasını isterdim. Başrol Scarlett Johansson oyunculuğu yine döktürmüş.

    YanıtlaSil
  4. Bilim kurgu türünü seven sinema severlerin bu filmi kaçırmaması lazım, gerçekten farklı bir kurgusu var.

    YanıtlaSil
  5. Scarlett Johansson güzelliği ile bu seviyeye gelmediğini bizlere kanıtladı. Özellikle bu filmde mimik ifadelerini yakından görme fırsatı yakalamış olduk. Yeni filmi Black widow'un sabırsızlık ile beklemedeyim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.