-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » En Başarısız 5 Transfer Olayı

ads
ads
En Başarısız 5 Transfer

Türkiye'de Gerçekleşen Başarısızlıkla Sonuçlanan 5 Transfer


Transfer takımlar için çok önemli bir hamledir. Takımlarını güçlendirmek ve daha iyi seviyeye getirmek için yapılması gereken durumlardan biridir.  Fakat her zaman transferlerde başarılı olunamıyor takımları güçlendirmek yerine tam tersine yerin dibine batırılabiliyor. Bu konuda dünya genelinde en başarısız  5 tane transferi listeleyeceğiz.

1.  Galatasaray:



Zvjezdan Misimoviç: 2010-2011 sezonunun başında Alman ekibi Wolfsburg’dan transfer edilmiş olan boşnak oyuncu toplamda 8 maç oynayarak istenilen başarıyı elde edemeyince sözleşmesi fes edildi.

2 . BEŞİKTAŞ


Rodrigo Tabata: Japonya kökenli olan  Brezilya futbolcudur.  Beşiktaş’a 2009 yılında  Gaziantepspor’dan 8 milyon avroya ile  transfer gerçekleşti.  Bu kadar yüksek miktarlı transfer ücreti uzun zaman medyada tartışma konusu oldu.  Fakat  Tabata oynadığı futbolla istenilen başarıyı elde edemedi herkesi hayal kırıklığına uğrattı.


3. TRABZONSPOR


Marcelo Dos Santos: Labakı ise Marcelinho. 2006 senesinin  Temmuz aylarında Trabzonspor’a transfer olarak  ve ilk golünü oynadığı 4. maçta 12. dakikada Denizlispor’a karşı kaybetti. İstenilen başarı elde edilmedi ve başka bir takıma transfer edildi.

4. FENERBAHÇE


Claudio Maldonado: Gerçek ismi Claudio Andrés del Tránsito Maldonado Rivera olan Şilili futbolcu 2007-2008 sezonu ikinci yarısında 4 milyon avro’ya Fenerbahçe’ye transfer olmuştur

5. GALATASARAY


Elano Blumer: 2009 yılı  sezonuun ilk günlerinde Premier Lig takımı Manchester City’den 7 milyon avro ücreti ile  Galatasaray’a transfer olmuş  Brezilyalı futbolcu, Süper Lig  karşılaşmalarında gereken performansı göstermediği için tekrardan başka bir takıma geçmiştir.

Bir önceki En5 içerikli konumuz "Dünyada En Çok Kullanılan 5 Kısaltma"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. güzel liste olmuş bu listenin dünya takımları hakini merak ettim.

    YanıtlaSil
  2. Tabata kesinlikle Beşiktaş'ın en büyük hayal kırıklıklarından biridir.

    YanıtlaSil
  3. Salvador Dalí15 Temmuz 2018 15:18

    En büyük başarısızlık kesinlikle tabata. Geçmişte çok fazla gündeme gelmiştir. O kadar ücret veripte oynayamayınca insanın içine oturuyor.

    YanıtlaSil
  4. Bir fenerhçeli olarak o anı hatırlıyorum kim hatırlamazki. çok yanlış bir hamleydi

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.