-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kolay Çizim Nasıl Yapılır?

ads
ads
Sizler ve çocuklarınız için birbirinden kolay hayvan çizimi taktiği paylaştık. Çocuklarınız ile vakit geçirmek isterken yapabileceğiniz bu resimler hem keyif almanızı sağlayacak hemde çocuğunuzun zeka ve motor becerilerini arttıracak. Aslan çizimi, kedi çizimi, kuş çizimi ve daha birçok çizim sizlere anlatacağımız bu adım adım kolay çizimler ile hiç bu kadar kolay olmamıştı. Resimleri kolay çizim yöntemi ile çizdikten sonra çocuğunuz ile birlikte boyayabilirsiniz.
Kolay Çizim Nasıl Yapılır?

Çocuklarınız için birbirinden güzel çizimlerimize bakabilirsiniz. Özellikle erkek çocuklar için anlattığımız adım adım araba çizimi yazımızı ve kız çocukları için anlattığımız adım adım kelebek çizimi yazımızı okumanızı öneririz.

KOLAY YILAN NASIL ÇİZİLİR

Kolay yılan nasıl çizilir konusunda kafasında soru işareti olanlar olabilir. Biz de sizlere bu yazımızda kolay bir şekilde güzel bir yılan çizimi nasıl yapılır bunu anlatacağız. Aşağıda paylaştığımız görselde adım adım nasıl yılan çizilir bakabilirsiniz. Sizde bu yazımız sayesinde çok kısa süre içerisinde en güzel yılan resimlerini tek başınıza çizebilecek ve çocuklarınıza öğretebileceksiniz.
Dilerseniz resmi çocuğunuz ile beraber yapabilir dilerseniz siz çizip onun boyamasını sağlayabilirsiniz. Sizlere kolay yılan çizimi konusunda çocuklarınıza yardımcı olmanızı ve bu sayede onların motor gelişimini destekleyebileceğinizi söylemek isteriz. Resim çizmek çocuklarınızın el becerilerini geliştirmenin yanında zekasını da arttıracaktır. Bu sayede onlara faydalı olurken güzel bir vakit geçirmiş olacaksınız..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Lise zamanında canım sıkıldığında çizim yapardım az çok geliştirmiştim kendimi ama kaldı öyle.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.