-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Oyuncu Menajerlik Ajanslarına Dikkat Edin

ads
ads
Günümüzde yaşam şartlarının giderek zorlaşması ve geçim derdinin insanları dar boğaza itmesi pek çok insanın kısa yoldan zengin olmaya çalışmasını sağlamaktadır. Özellikle magazin dünyası kısa yoldan zengin olunabilecek en güzel ve kolay yol olarak oyuncu olmayı göstermektedir. Sürekli olarak televizyonlarda, gazetelerde ve diğer yayın organlarında oyuncuların lüks yaşamları verilerek bu hayat biçimi özendirilmekte ve çok kolay para kazanıldığına dair vurgu yapılmaktadır. Bu yüzden özellikle gençler zengin olma ve bunun yanında kolay yoldan şan şöhret elde edebilmek için oyuncu menajerlik ajanslarında akın etmektedir. Bu şekilde büyük umutlarla oyuncu menajerlik ajanslarına gelenler genellikle elleri boş dönmektedirler.

Oyuncu olmak sadece bir ajansa bağlı olmak değildir. Oyuncu olabilmek için yetenek ve eğitim en temel şartları oluşturmaktadır. Sadece oyuncu menajerlik hizmeti alarak o hayalli kurulan büyük paralara ve şöhrete ne yazık ki kavuşulamamaktadır. Bu tür yerlere gelebilmek için genellikle uzun yıllar süren basamaklar geçilmeli ve sektör içerisinde yer alınan projeler ile göze girilmelidir. Yoksa kimse birden bire oyuncu olarak, dizi ve filmlerin ana kadrosunda yer alamaz. Hayali kurulan bu tür şeylerin gerçekleşebilmesi için çoğu zaman bu alanda yıllar harcamak gerekmektedir. Zaten görevini başarılı olarak yerine getirmeyi başaran her oyuncu ve oyuncu adayının bir yerden sonra şansı dönmektedir.


Son dönemlerde insanlarda oyuncu olma isteği artınca bu alandaki dolandırıcılık sayısı da artmıştır. Oyunculuk hayalleri kurarak oyuncu menejerlik ajanslarına gelen insanlara, oyuncu olacaklarına dair sözler verilmekte hatta pek çok zaman oyuncu menajerlik sözleşmesi dahi imzalatılmaktadır. Ancak tabii ki tüm bunlar belirli bir ücret karşılığında gerçekleştirilmektedir. Oyuncu olup, büyük paralar kazanmak amacıyla oyuncu menajerlik ajanslarına giden pek çok insan ellerindeki birikimleri de buralara kaptırmaktadır. Ciddi bir dolandırıcılık ile karşı karşıya kalmamak için kolay yoldan oyucu olmaya çalışmak yerine bu işle ciddi bir şekilde ilgileniyorsanız, temelden eğitim alarak ve kendinizi zamanla geliştirerek olacakları beklemelisiniz. Zaten yeteneğiniz varsa birazda şansın yardımıyla kaderiniz değişebilir ve hayalini kurduğunuz her şeyi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. piyasada dolandırılma riski çok büyük .oldukça iyi araştırmak dikkatli olmak lazım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.