-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » En İyi 5 Türkçe Rapper Kimdir?

ads
ads
En İyi 5 Türkçe Rapper Kimdir?
Rap müzik ülkemizde  artık hızla yayılmaktadır.  Ancak bir çok kişi veya eline mikrofon alan rap yapmaya başladığı bu dönemde farklı ve en iyi denilecek seviyede olan rap müzik yapan çok az kişi vardır.  Biz bunların arasından en iyi 5 adet rap sanatçısını listeledik.

En 5 Türk Rapçi

1. Sagopa Kajmer, Bildiğiniz  gibi çok  sagopa   gerçek ismi ile Yunus  Öz yavuz 1978 yılında dünyaya gözlerini açmıştır.  Sadece ülkemiz çapında en iyi değil dünya çapında  milyonlarca hayranı olan ve bir çok şarkısı dillerden düşmeyen efsane rapçi olarak unutulmayan ve listemizin en başında yer alan kişidir. 

2. Mode XL yıllar öncesinden hatırlayabileceğiniz ancak şuan rap hayatına son vermiş unuutlmaz farklı  ve değişik tarzdaki rap şarkılarıyla daha uzun seneler unutulmayanlar arasında yerini almıştır.

3: Joker, Eskişehir'de 1987 senesinde dünyaya gelmiştir.  Gerçek ismi Mete Erpek olan kaliteli rap müzikleri ile  tanınmaktadır. Uzun zamanlardan beri  Türkçe Rap müziğine kendini adamış ve araştırmalar yapmıştır.  Bu uzun araştırmanın sonucunda kendine ait  bir studyo kurarark kayıtlar almaya başladı.  Saantçının bir çok şarkısı oldukça beğenilen ve sürekli dinlenenler arasındadır.

4.  Allame, Kısa  zaman içerisinde oldukça popüler hale gelen allame  güçlü rapı ile bir çok hayrana ulaşmıştır.

5.  Norm Ender, çok eski yıllardan beri rap müzik yapan ve söyleyen en tanındıklar arasında yerini alır. Bir çok hayranı olmasına rağmen  sözlerinde  genel olarak küfür olduğundan  farklı bir kulvarda kendine yer edinmiştir.

Not:  Bu listeyi ben 2014 yılında hazırlamıştım.  Tabi daha çok iyiler mevcut ben o zamanlar listeme bunları almıştım. Örnek olarak ayrıca  rap konusunda usta olanlardan bazıları ise:

Geeflow,  Defkhan,  Crak , Albatros,  Gazapizim, Cash Flow, (Yener Çevik - Mutlaka dinle ) Massakka , Giyotin, Katliam, Anıl piyancı, Contra, Velet  vs..

Bir önceki En5 konumuz olan "En İyi 5 Bacak Egzersiz Hareketi" spor ile ilgili konumuzu incelemenizi tavsiye ederiz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.