-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » » En İyi 5 Bacak Egzersiz Hareketi

ads
ads
En İyi 5 Bacak Egzersiz Hareketi
Sağlıklı olmanın yolu egzersiz yapmaktan geçer. Doğru bacak egzersiz hareketleri çok daha sağlıklı bir birey olmanızda size çok yardımcı olacaktır. Bizde size bu konuda en çok işe yarayan 5 bacak egzersiz hareketinden bahsedeceğiz.


1-Egzersiz Bandı İle Yana Bacak Açma Kapama: Egzersiz bandını ayak bileklerinize geçirin ve ayaklarınızı omuz genişliğinde açın. Daha sonrasında elleriniz belinizdeyken tek ayağınızı egzersiz bandını gerecek şekilde kaldırın.

2- Dambılla Yana Lunge: İki elinize de bir dambıl alın. Daha sonrasında bacaklarınızı omuz genişliğinde açın. Bir bacağınız ile yan tarafa doğru adım atın. Diğer bacağınızı da 90 derecelik açıyla bükün. Sonra sırayla bunu değiştirin.

3- Pilates Topu İle İç Bacak Sıkıştırma: Yan bir şekilde yere doğru uzanın. Daha sonra dirseğinizi bükerek yerden destek alın. Sonra bacaklarınızın arasına küçük bir pilates topu sıkıştırıp, dengede kalacak şekilde ayaklarınızı yukarı aşağı indirin.

4- Sumo Squat’da Yana Bacak Açma Kapama: Bacaklarınızın arasına gene egzersiz bandı koyun. Daha sonra Squat pozisyonu alın. Yani yavaşça yere eğilin ve bu pozisyonu bozmadan ayaklarınızı egzersiz bandını gerecek şekilde kaldırın.


5- Topla İç Bacak Sıkıştırarak Hundred: Yere doğru uzanın ve ellerinizi yere paralel bir şekilde uzatın. Daha sonra ayaklarınızı havaya düz bir şekilde kaldırın ve bacaklarınızın arasına bir pilates topu koyun. Ellerinizi yavaşça gererek karnınızı sıkıştırın ve bu sırada pilates topunu gevşetin.


Bir önceki En5 konumuz "En İyi 5 Kadın Parfümü"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.