-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İş Mi Arıyorsunuz? Elemanonline Sitesini Deneyin

ads
ads
İşe ihtiyacı olan insanlar arayışlarını farklı platformlarda yapabilmektedir. Fakat gelişen teknoloji sayesinde internet üzerinden yapılacak olan aramalar çok daha kısa sürede sonuç verecektir. İnternet üzerinden arama yapılabilecek sitelerden birisi olan Elemanonline, farklı yapısı ile dikkat çekmektedir. İnsanların rahat bir şekilde arama yapmasına olanak sağlamasının dışından firmaların eleman arayışlarını da son derece kolay bir hale getirmektedir.

İş Mi Arıyorsunuz? Elemanonline Sitesini Deneyin


Elemanonline sitesi bölgesel olmayıp tüm ülke çapında faaliyet göstermektedir. Yani İstanbul için de Ankara için de Van için de burada iş ilanları yer almaktadır. Elemanonline sitesi ile anlaşmalı olan firmaların sayısı şuanda 300 bin barajını aşmış durumdadır. Bu sayı her geçen gün biraz daha artmakta ve bu da siteye verilen ilanların sayısına direkt olarak yansımaktadır. Şuanda 40 binden fazla ilanın yer aldığı site, 40 bin kişiye iş imkanı sağlamaktadır ki bu çok önemli bir rakam olarak dikkat çekmektedir.

Elemanonline Nasıl Kullanılır?

Elemanonline sitesine giriş yaptıktan sonra üye olmadan ya da üye olarak iş aramak mümkündür. Fakat ilanlardaki iletişim bilgilerini görmek için üye olmak zorunludur. Bundan dolayı siteye giriş yapıldıktan sonra üye olunmalı ve daha sonra arama yapılmalıdır.

Sitenin ara yüzünün son derece kolay ve anlaşılır olması, arayanların amaçlarına çok daha kısa sürede ulaşmasını sağlar. Farklı şekillerde iş aramak mümkündür ve bunlardan en fazla kullanılanı site içindeki arama bölümüdür. Buraya yazılacak olan kelimeler, seçilecek il bazında aranabilmektedir. İnsanlar bu bölüme aradıkları işi yazarak verilen ilanları kısa sürede görebilir.

İş aramanın bir diğer yolu ise il bazında yapılacak olan aramalardır. Bu aramalarda o ildeki bütün ilanlar görülebilir. İsteyen kullanıcılar iş kategorisine ya da pozisyona göre de bu aramaları yapabilir. Bu kadar fazla seçenek olması, siteyi kullanan kişiler açısından son derece önemli bir avantajdır. Çünkü kişiler bu seçeneklerden kendi önceliğine uyanlara karar verip iş aramaktadır.

Bilindiği gibi işlerin türleri de farklı olabilmektedir. Bazı işler tam zamanlı iken bazıları ise part time olarak yapılmaktadır. Sitede yer alan iş ilanları şu şekilde sınıflandırılmıştır:
  • Tam Zamanlı İş İlanları
  • Part-Time İş İlanları
  • Freelance İş İlanları
  • Dönemsel İş İlanları
  • Staj İş İlanları
İş ilanlarının bu şekilde kategorilere ayrılmış olması, insanların aradıklarını bulma konusunda herhangi bir zorluk yaşamamasını sağlamaktadır.

Elemanonline ile Eleman Bulmak Artık Çok Kolay

Elemanonline sitesi, firmalara özel bölümler de içermektedir. Bunun için firmaların firma üyeliği açması ve buradan siteye giriş yapması gerekiyor. Bu aşamadan sonra ise istedikleri türden bir ücretsiz iş ilanı oluşturabilirler. Fakat oluşturdukları ilanda bazı detayları belirtmeleri zorunludur.

Aranan elemanın yaş aralığı, cinsiyeti, verilecek olan ücret, çalışma şekli ve pozisyonu gibi detaylar ilana girilmelidir. Bunun haricindeki bilgiler ise detaylar bölümüne ayrıntılı olarak yazılabilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.