-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Şüphe (2007) Filmi

ads
ads

Şüphe - Disturbia Filmi



164.367 oyla şüphe filmi IMDb puanı olarak 6.9 almıştır on üzerinden. Şüphe filmi dram, gerilim ve gizemin buluştuğu seyredilebilir bir filmdir. An an gerilim son doruklara ulaştığı gizem seviyesi yeteri kadar olmayan filmdir. Orjinal adı "Disturbia" yönetmeni "D.J. Caruso" ve şüphe filminin oyuncu kadrosunda bulunanlar "Shia LaBeouf , Carrie-Anne Moss , David Morse , Aaron Yoo , Sarah Roemer" senarist ve yapımcıları "Christopher B. Landon , Carl Ellsworth", "Steven Spielberg , Walter F. Parkes" ile tam olarak 1 saat 45 dakika sürmektedir.


Şüphe - DisturbiaFilm inin özeti:



Kale Brecht, uzun bir adan sonra zamanını babasıyla geçirmek için balık tutmaya koyulurlar. Gezi dönüşü araçta ilerlerken annesiyle telefonda muhabbete dalan babasının bir anlık dalgınlığı sonucu önündeki arabaya çarparak trafik kazası geçirirler. Arabada her ikiside o anda sağdır ve sonraki gelen araç hızla babasının bulunduğu bölgeye çarparak Kale Brecht'in babasını hayatını kaybetmesine neden olur. Aradan zaman geçer ancak acı unutulmaz. Babasını fazlasıyla seven ve değer veren biridir Kale Brecht . Okulda uyuya kalır ve öğretmeni bir soru sorar o anda cevaplayamaz babasına hakaret eden öğretmenin suratını o anlık sinirle darp eder ve mahkemeye çıkar. Mahkeme kararı 3 aylık ev hapsine karar verir. Bu ev hapsinde sadece belirli bir yerlere kadar uzaklaşabilir. Evinin bahçesinin dışına dahi çıkamamaktır. Ayağına takılan sinyal verici cihaz sayesinde tüm polis ekipleri tarafından takip edildiğinden. Bir güzel kız taşınır mahellesine onu fark eder. Evde çanı sıkılan Kale Brecht etrafındaki evleri gözetlemeye çalışır yeni taşınan kız farkeder ve bir bahaneyle evine gelir tanışırlar kendisi itiraf eder. Ancak evinin çok yakınlarında orta yaşlarda olan sessiz ve gizemli bir adamı farkeder, bu kişinin seri cinayetler işlediğini düşünür ve arkadaşları ile beraber sürekli bir gözetleme işine girer. Ev hapsi olduğundan dolayı sınırlı şekilde uzaklaşabilmektedir.

Bundan dolayı arkadaşlarından yardım ister. garaja giren arkadaşı bir bavulda kokmuş kanlı bir ceset olduğunu farkeder. Gün geçmeden orta yaşı gizemli adamda izlendiğinin farkına varır ve cinayetlerin gün yüzüne çıkmasını engellemek için annesini rehin alır bir zindana bağlar, Kale Brecht annesini kurtarmak için sınırları aşar ancak polisler ne hikmetse bu sefer aniden gelmez ve çok geç gelir sadece bir tanesi gelen jenci polisi orta yaşlı adam tek hamlede ölür. Kale Brecht çok zor durumdadır her an öldürülebilir ve orta yaşı adam onu aramaktadır.

Filmin sonunda genç çocuğun haklı olduğunu ve cinayetleri işleyen adamı hakladığı için ev hapsinden kurtulur ve mutlu bir yaşama merhaba der.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.