-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Dehşet Treni (2008) Filmi

ads
ads

Dehşet Treni - Midnight Meat Train Filmi


Dehşet treni filmi kafa karıştıran, karışık ve gizem dolu gerilim dolu dakikaların adı. Dehşet treni filminin orjinal adı "Midnight Meat Train" ve 2008 ABD yapımı gerilim ve gizemin ağrılıkta olduğu filmin yönetmeni "Ryuhei Kitamura", oyuncu kadrosunda "Bradley Cooper , Vinnie Jones , Leslie Bibb , Brooke Shields , Tony Curran" bulunmaktadır. Filmin başrolünde Bradley Cooper oynamaktadır. Filmde gizemle birlikte gerilim dolu  anlar  bulunmaktadır. Gize ve gerilimi bir anda yaşamak isteyenler içn bu film iF  tarafından önerilir. Ancak bu tip sahneleri sevmeyen kişiler filmden istediği keyfi alamayacaklardır. Her ne kadar bu tür sahneler yoğun kullanılması tam yerinde olmuş ve filmi tamamlamıştır. 2008 yılında vizyon tarihi olan film zamanında pek rağbet görmemiştir ancak zamanla filmin gizemi ve etkisi anlaşılmış istediği yere gelebilmiştir. Sıradışı film sevenler için biçilmez kaftan, ilgi çekici ve bitmesini dahi istemediğiniz tarzda sahneleri iple çektiğiniz zaman kaybı yaşatmayan korku ve gerilim dolu anlar. IMDb puanı ise  on üzerinden 6.2 olarak 40.623 kişi tarafından oylanarak belirlenmiştir.


Kusursuz hiç bir film yoktur dehşet treni filminin tek eksik yanı ise  filmin sonu, oldukça sönük kalmıştır. Filmin sonuna kadar her şey yerli yerinde son sahneler filmi sizi tatmin etmediğini ve eksik bir şeylerin kaldığı izlenimi vermektedir.  Klasik korku filmleri ile eşdeğer  tutmamanız lazım korku filmi denilince akla korkmak, tırsmak gibi kavramlar gelir. Bu filmde bu tip sahneleri veya duyguları beklemeyin umduğunuz gibi olmayabilir. İlginçlik ve gizem türü film sevenler kesinlikle izlesin.

Dehşet Treni - Midnight Meat Train Filminin özeti:



Bulunduğu ve gezdiği bölgelerde sürekli fotoğraf çeken leon "New York"'ta yaşamaktadır. Bir süredir işsizdir. Bir stüdyoda iş  görüşmesi için gider. Çektiği fotoğraflar çok beğenilmez ve daha iyisi istenir. Leon bir gece fotoğraf çekmek evden ayrılır, bir kadını bıçakla serseriler bıçakla gasp etmeye çalışırlar. Fotoğrafçı yardım ettikten sonra tren istasyonunda son fotoğraflarını çeker, gazetede o kızın manken ve öldürülmüş olduğunu görür. Bu işin üstüne düşen fotoğrafçı çekmiş olduğu görüntülerde çok ilginç bir noktayı farkeder. Ve bu kişinin peşinden iz sürer. Kasaplık yapan kişi bunu farkeder. Ve Bundan sonra trende işlenen bir çok cinayet sonrası kendini gizemli insanların ve farklı bir son durakta bulur. Sonu şaşırtıcı ancak sönük kalmış güzel bir gerilim, gizem filmi.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.