-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Yedinci Oğul Filmi (2015)

ads
ads

Yedinci Oğul - Seventh Son Filmi


2015 yapımı olan yedinci oğul orjinal ismi ile "Seventh Son" filmi ile karşınızdayız.  Vizyon tarihi 30 Ocak 2015 ABD yapımı - Gerilim, fantastik, macera, aile türünde keyifle izleyebileceğiniz şahane filmin oyuncu kadrosunda çok iyi oyuncular özellikle "SAM CLAFLİN - BEN BARNES - ALEX PETTYFER"  olması filmin çok iyi derecede olacağının göstergesidir. Yönetmenliğini " Sergey Bodrov" yaptığı, senaryo yazarları "Joseph Delaney , Matt Greenberg" ve yedinci oğul filminin oyuncu kadrosunu oluşturan dev oyuncular "Julianne Moore , Jeff Bridges , Ben Barnes , Kit Harington , Djimon Hounsou" ile 1 saat 38 dakika süren 2015 yılına damgasını vuracak filmlerden olacaktır.


Yedinci Oğul - Seventh Son Filminin özeti:


Film tümüyle  18. yüzyılda geçmiş olan bir hikayeden bahsediyor. Thomas yerli  milletin bünyesinde var olan Spook adında bir  öğretmeninden uzun zaman boyuncu eğitimini tamamlayarak, çirkin ve karanlık ruhlara karşı büyük savaşlar yapmayı  en kısa  zamanda öğrenmesi gerekmekte ve bunun için uzun süreler daha eğitim görmesi gerekiyor. kötü ruhlar her yeri sarmış ve cellatlar gibi tüm hal onlardan korkar halde ve tedirgin en kısa zamanda çok büyük ve devasa orduların bulunduğu  ve canavarların yer aldığı acımasız  vahşi ejderha kılıklı süvariler ile büyükçe bir savaşa hazır olun.  En baştaki büyük bir sınavını ise Spook kasaba yakınlarında yokken güçlü Anne Malki’nin hapis edildiiği bölgeden kaçmasıyla  büyük fanstastik macera başlar.


Yedinci Oğul - Seventh Son / Türkçe Altyazılı Fragmanı izle.


Not: Bu video "SleeperCell On Board" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.