-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Koğuş Filmi (2010)

ads
ads

Koğuş - The Ward Filmi



Korku filmlerinin en usta isimlerinden "John Carpenter" süper bir psikolojik gerilim filmi. Koğuş filmi orjinal ismi "The Ward" 2010 ABD yapımı korku, gerilim, gizem ve psikolojinin birleştiği esrarengiz bir sinema yapıtı.  Koğuş filmi ülkemizde 3 Haziran 2011 tarihinde vizyona girmiştir.  IMDb puanı 10 üzerinden 5.6 olarak kullanıcı oylarıyla belirlenmiş ancak ne yazık ki kalitesine göre oldukça  az puan almıştır.  Filmi izleyecek olanlar kesinlikle IMDb puanına aldanmadan gönül rahatlığıyla izleyebilirler.  Pişman olmayacağınız gizem dolu saatler geçireceksiniz.

Yönetmen koltuğunda "John Carpenter", oyuncu kadrosu, "Amber Heard , Danielle Panabaker , Mika Boorem , Jared Harris , Laura-leigh" ile senaryo yazarları "Michael Rasmussen , Shawn Rasmussen" yapımcıları "Peter Block , Doug Mankoff" ile çok iyi psikolojik film.  The Ward (koğuş) filmi 1 saat 28 dakika sürmektedir.

Koğuş (2010) - The Ward Filminin Özeti:


Genç ve güzel kız bir anda hiç bilmediği bir yerde bulunan bir ahşap evi  aleve verir. Bundan dolayı delirdiğini düşünen görevliler yakınlardaki bir akıl hastanesine tedavi amaçlı hapsedilir.  Ve bir çok koğuş vardır. Her koğuşta  kalan kişilerin isimleri yazmakta ancak isimlerdeki gizemin nedeni çok zor anlaşılmaktadır. Yeni hasta kristen olduğunu söylemektedir. Zaman zaman şekli bozuk canavarımsı hayaller görmeye başlar ve bir çok arkadaşı olur. Arkadaşları teker teker ölmeye başlar... Şüpheli kim?, Hasta kim?, Katil veya katiller kim?  bunların cevabını filmin sonuna kadar bulmak mümkün değil ve çok ilginç bir sonla film biter..

Koğuş (The Ward) Film Fragmanını izle.


Not: Bu video "kulturvesanattv" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.