-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Kum Tanelerindeki Gizem

ads
ads

Kum Tanelerindeki Gizemler


Kum tanelerini yakından tanıyalım


Yer yüzünün hemen hemen her yerinde kumlar bulunmaktadır. Özellikle deniz kenarlarında, sahiller ve en çok çöllerde kumlar olur. Ancak dışarıdan gördüğümüz gibi kum taneleri küçük ve hepsi birbirine benzer şekilde görürüz. Oysa ki kum tanelerini çok yakından görüldüğü zaman hiç birinin hiç birine benzemediğine şahit olacaksınız.

Kum Tanelerindeki Gizem


Eğer mikroskopla bakma imkanınız olsaydı kum tanelerine daha net şekilde biçimlerini ve benzersizliklerini görebileceksiniz. Biz bir tane mikroskopla görüntülenmiş resimle bu merakınızı gidereceğiz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.