-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Rüyada Adam Bıçaklamak Görmek Neye İşaret Etmektedir?

ads
ads

Rüyada Adam Bıçakladığını Görmek..


Rüyada Adam Bıçaklamak Ne Anlama Gelir?


Bazı Google Aramaları: Gelen aramalar:

rüyada birini sırtından bıçaklamak

rüyada birini bıçaklamak kan görmek

rüyada birini bıçaklamak kan gelmemesi

rüyada birini karnından bıçaklamak

rüyada eşini bıçaklamak

rüyada birini bacağından bıçaklamak

rüyada birini bıçakla yaralamak

rüyada birini bıçaklamak diyadinnet


Rüyasında İnsan Yaralamak Neye İşaret eder?



Rüyada Adam Bıçaklamak ve Yorumu..


Rüyasında adam bıçakladığını gören kimse için rüyanın tabiri şu şekillerde yapılmıştır: Bu kişi çok büyük sırra sahip olduğu yahut geçmiş zamanlarda iyi olmayan işlere karışmış olduğu ve bu nedenle de sürekli endişe içinde olduğunu göstermektedir. Bu endişe ve kaygı nedeniyle birçok dostunu, arkadaşını ve yakınları tarafından kendisinden uzaklaşmaları nedenini de yorumlarlar. Ancak bunlar kesin ve net olamaz. rüyanın nasıl göründüğü, nerede, hangi yerde vs gibi nedenler ve bunu tam işin ehli tabir edebilecek kişiler yorumlayabilir. Bizler sadece genel olarak yorumlamasını yapmaktayız. Şu da unutulmamalı her rüya gerçek olmayabilir bu yüzden sahih rüyalar azdır. Bu nedenle kafaya takmamak gerekir.

Ayrıca güzel olan rüyada insan bıçakladığını gören kişi iyi olmayan yani kötü işlerden artık vazgeçtiğini ve yeni bir hayat kurup huzurlu bir yaşam sürdüğüne de işaret eder. Bu durumdan dolayı bu rüya bu kısımda iyi olarak yorumlanır. Kötüden dönmek, doğru yolu bulmak iyilikler yapmak rüya sahibi için çok iyidir.

Fakat birçok şeyden elini eteğini çektiğinden dolayı normal olarak çevresinde pek insan olmayacağından artık az kişi veya asosyal bir hayat tarzına geçtiği anlamıda taşımaktadır.

Rüya esnasında adam bıçakladığını gören rüya sahibi, istemsiz de olsa bir başka canlının yara almasına veya da o kişinin hayatını kaybetmesine de neden olabilir denilmektedir. (unutulmamalı ecel değişmez " Diyanet İşleri: Eğer Allah, insanları zulümleri yüzünden hemen cezalandırsaydı, yeryüzünde hiçbir canlı bırakmazdı. Fakat onları belirli bir süreye kadar erteler. Ecelleri geldiği zaman ise ne bir an geri kalabilirler, ne de öne geçebilirler." 'NAHL Suresi 61. ayeti')Bu konularda dikkatli olmak lazım. Ve hiçbir canlıya zarar vermemek lazım. Öfkeye hakim olmak gerekir. Diğer bir bakış açısı ile insanın kendisine zarar vereceğini düşündüğü bir düşmanına yahutta bir başka kimseye savaş açarak, onunla mücadele edeceğine de işaret edebilir..

Rüya yorumları için uzun uzun yorumlar sitemizde yapmıyoruz genel olarak ön bilgi edinilecek tabirler yazılmaktadır. Fakat olumsuz bir rüya gördüğünüzde bu tür rüyaları kimseye anlatmayın. Bununla ilgili bazı Hadis-i şerifler aşağıda yazıldı.

Konuyla ilgili bazı hadisler şöyledir:

“Sizden biriniz hoşuna giden bir rüya görünce, o Allah Teâlâ’dandır. Bu sebeple Allah’a hamdetsin ve o rüyasını anlatsın.”

Başka Hadis-i Şerif ise şöyledir:

O rüyayı sadece sevdiğine söylesin. Hoşlanmadığı bir rüya görürse o şeytandandır. Onun şerrinden Allah’a sığınsın ve onu hiç kimseye söylemesin. O zaman o rüya kendisine zarar vermez.” (Buhârî, Ta’bîr 3, 46; Müslim, Rü’yâ 3)

Sâlih rüya -bir rivayete göre güzel rüya- Allah’tandır. Fena rüya da şeytandandır. Kim hoşuna gitmeyen bir rüya görürse, sol tarafına üç defa üflesin ve şeytandan Allah’a sığınsın. O takdirde o rüya kendisine zarar vermez.” (Buhârî, Ta’bîr 4; Müslim, Rü’yâ 1)

Sizden biriniz hoşlanmadığı bir rüya görünce, sol tarafına üç defa tükürsün; şeytanın şerrinden de üç defa Allah’a sığınsın; yattığı tarafından da öbür yanına dönsün.” (Müslim, Rü’yâ 5)

Rüyada Adam Bıçaklamak

Bir önceki rüya tabiri konumuzda "Rüyada Adak Görmek" rüyada adak görmek nedir? rüyada görülen adak neye işaret eder, rüyada adak görmek ile ilgili yorumu okumak için ilgili bağlantıdan sayfamıza yönlenebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.