-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Garantili ve Hızlı Altus Servis

ads
ads
Özellikle çamaşır makinesi tamiri konusunda öne çıkan firmalardan birisi olan Altus, servisleri itibari ile de ön plana çıkmaktadır. Altus servis olarak İstanbul genelinde hizmet veren firmamız, yukarıda da bahsetmiş olduğumuz üzere çamaşır makineleri arızaları ve bakımı konusunda siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğu hizmetler ile diğer birçok firmadan ayrılmaktadır.

Uygun fiyatlar ve kaliteli işçilik garantisi veren, birçok referansı bulunan ve sizleri memnun etmeyi amaçlayan politikası ile ilerleyen firmamız, 1 yıllık parça ve işçilik garantisi sunması ile de farklılık yaratan firmalar arasındadır. Birçok müşteri, güler yüzlü ve işini hakkı ile yapacak bir firma ile çalışmak ister. Özel servisimiz müşteri ihtiyaçlarını belirleyen ve buna göre hareket eden firmalar arasındadır.

Altus Çamaşır Makinesi Servisi

Altus servis olarak yalnızca çamaşır makinelerinde değil, bulaşık makineleri ve buzdolabı alanında da hizmet vermekteyiz. Bildiğiniz üzere, bahsetmiş olduğumuz bu makineler, oldukça çok kullanılan bu sebepten ötürü de sık sık arıza yaratan unsurlar arasında bulunmaktadır.

Bakımlarının doğru bir şekilde yapılması, aletin daha sonra kullanıcı için problem çıkarmamasını sağlamak açısından oldukça önemlidir. 444 78 56 numaraları telefonlarımızdan da bize ulaşabilir, cihazın mevcut sorununu belirtebilir ve buna uygun bir fiyat politikası alabilirsiniz.

Ancak ustalarımız evinize gelmekte ve sorunu tespit ettikten sonra işleme başlamaktadır. Sorununuzu en kısa sürede çözmek için bizi tercih edebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra tüketiciler olarak bilgilenmeniz için; Çamaşır Makinesi Gürültülü Çalışıyor Neden? gibi soruların cevaplarını da blog bölümünde bulabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.