-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İnternette En Güvenli Alış Veriş Paykasa İle Yapılıyor

ads
ads
İnternet üzerinden ödeme göndermek ve almak, her geçen gün potansiyeli artan ve ihtiyaç duyulan bir işlem. Ancak sürekli gelişmeye devam eden internet üzerinde, her yeni güvenlik önlemi, başka program veya yazılımlar yoluyla deliniyor. Özellikle alış verişler sırasında verilmek zorunda olan, kişisel bilgiler, kredi kartı bilgiler gibi verilerin çalınması, başkaları tarafından izinsiz kullanılması gibi şikayetler en sık karşılaştığımız şikayetler arasında yer alıyor. Paykasa, tüm bu sorunların tamamen ortadan kaldırılması için geliştirilmiş ve üst düzeyde kırılamaz bir güvenlik önlemi sağlayan bir ön ödemeli kart.

İnternette En Güvenli Alış Veriş Paykasa İle Yapılıyor


İngiltere merkezli bir şirket tarafından geliştirildikten hemen sonra, internet kullanıcılarının yoğun ilgisiyle karşılaşan paykasa, limitlerini kendinizin belirlediği, ihtiyacınız ölçüsünde yükleme yapabildiğiniz bir sanal kart. Euro döviz cinsinden yükleme yapabildiğiniz ve aynı zamanda dünya genelinde binlerce sitede ödemeleri son derece hızlı bir şekilde gerçekleştirebildiğiniz bir sistem. Kartın kullanımı sırasında ise herhangi bir kişisel bilginizi paylaşmak durumunda kalmadığınız için, herhangi bir şekilde çalınması riski oluşmaz. Herhangi bir şekilde kart bilgilerin ( ki bu durumda da kişisel bilgileriniz güven altında oluyor ) 3. Kişilerin eline geçmesi halinde bile, zaten ihtiyacınız ölçüsünde yükleme yapıp, kullandığınız kartta limit olmadığı için de, herhangi bir şekilde kullanmaları mümkün olmaz.

UcuzPaykasa yüklemeleri için, Paykasa resmi sitesine başvurabilir, tüm yükleme işlemlerini birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Döviz kurlarında ki oynamaların doğrudan fiyatı etki ettiği bir sistem olan Paykasa’ da en ucuz fiyatlara resmi sitesi aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İnternet üzerinden istediğiniz alış verişi, hızlı ve en güvenli şekilde yapmak, kişisel verilerinizi hiçbir şekilde internet siteleriyle paylaşmak zorunda kalmadan, ileride yaşanacak olumsuzluklara karşı bile riske atmamak için mutlaka paykasa kullanmanızı tavsiye ediyoruz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.