-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Yedi Samuray (1954) - Shichinin No Samurai

ads
ads

Yedi Samuray Filmi (1954) - Shichinin No Samurai


Yapımı : 1954
1954 - Japonya
Tür : Aksiyon , Dram , Macera
Süre: 207 Dak.
IMDb: 8.7
Yönetmen : Akira Kurosawa
Oyuncular : Toshiro Mifune , Takashi Shimura , Eijirô Tono , Bokuzen Hidari , Yoshio Inaba
Senaryo : Akira Kurosawa , Shinobu Hashimoto
Yapımcı : Sojiro Motoki
Diğer Adı : Seven Samurai


Yedi Samuray (1954) - Shichinin No Samurai filminin özeti:


Seven Samurai - trailer



Haydutlar bir köyün çevresini sarmışlardır ve halka sürekli zulüm ve saldırı yapmaktadırlar. Eşkiyalardan aman eden köy halkı kahramanımız samuraydan yardım isterler ve geri çevirmezler iyi olan samuray bu haydutlarla çarpışacaktır. Samuray 6 kişilik sağlam bir kadroyla köy halkı için hakkını verecektir.

Not: Bu video "KeehLao" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

Seven Samurai - Fragmanını izle.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.