-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Microsoft Office Ayarlarını Sıfırlamak (Video ve Resimli)

ads
ads

Microsoft Office Ayarlarını orjinal haline çevirmek.


Microsoft Office Ayarlarını Fabrika Ayarlarına Döndürmek..


Bazı durumlarda "Microsoft Office" program kullanıcıları ayarlama yaparken tüm ayarları bozabilir. Bu normal bir durumdur. Bütün yazılar birbirine karışabilir işin içinden çıkılmaz hale bile gelmiş olabilirsiniz. Ancak bunu düzetlmek oldukça basit bir kaç adım ile Microsoft Office ayarlarını eski haline döndürmek için aşağıdaki adımları izleyebilir veya videoyu izleyebilirsiniz..

1. Adım: Başlat > Çalıştır kısmına "regedit" yazıp enter tuşuna basın ve yönetici olarak çalıştırın..

regedit


2. Adım: Ekranda kutucuk açılacak ve burada çıkacak olan ekranda sol bölümde üst tarafta bulunan HKEY_CURRENT_USER kısmına tıklıyınız.

user


3. Adım: Ekranda karşınıza gelen menülerde Software kısmına çift tıklayın.


software


4. Adım: Bu kısımda ise aynı şekilde karşınızdaki ekranda Microsoft menüsüne tıklayıp yine onun altında bulunan Office menüsüne çift tıklayın.

office1

win7


5. Adım. Bu son kısımdır ve burası en basit olanıdır ve anlattığımız işlem sonucunda ayarlar eski halinde dönecektir.

Diğer Office versiyonları için değerler ise:

Office 2000 : 9.0
Office 2002 : 10.0
Office 2003 : 11.0
Office 2007 : 12.0
Office 2010 : 14.0
Office 2013 : 15.0
Office 2016 : 16.0

Açılan olan ekrandaki hangi değeri görüyorsanız o değere sağ tıklayıp açılan menü listesinden “Sil” seçeneğine tıklıyoruz ve işlemleriniz tamamlanmış oluyor.. Bu kadar basit..

Not: Bu video "ibrahim  fırat" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.


Microsoft Office Ayarları Nasıl Sıfırlanır? Video İzle..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.