-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Nasa uzayda ki cismi görünce mi canlı yayını kesti?

ads
ads

Nasa uzayda ki bir cismi görünce mi? Bu sebepten mi canlı yayını kesti?


Bu haber ne kadar doğru?


Gökyüzündeki esrarengiz cisim!



Habere göre: Uzaydan canlı yayın sırasında ekrana yansıyan görüntülerin dünyayı ayağa kaldırdığı zamanı hatırlarsınız. Ve hemen ardından acaba uzaylılar var mı? uzaylılar tartışması kaldığı yerden devam eder oldu..

Esrarengiz cisimler aniden meydana çıktı ve bu anda Nasa canlı olarak yaptığı yayını kestiği söylenmekteidr. İlk önce iki adet cisim dünya yörüngesinden çıktığı görülmekteidir. Ve sonrasında büyük ama parlak ışık yansıyan bir cisim belirdği görüldü. Nasa o anda canlı yayında idi. Ama cisimlerin aniden belirmesi ile canlı yayın kesildi ve insanlar neden diye sormaya başladı. Bundan sonra hemen görüntüler İnternet üzerinden yayılmaya başladı..


Canlı yayının kesilmesinin sebebi açıklaması: O anlarda canlı yayında idi ve kesildi ancak cisimlerin belirmesi ile yayın kesildi gerekçesi ise uzay istasyonundan gelen yayında zayıflık olduğu söylendi.


Daha bu konu ile ilgili bir açıklama gelmedi ancak insanlar artık tartışıyorlar. Uzaylılar var mı yok mu? Var da dersek yokda dersek zaten var diyenler var yok diyenler var. Genel olarak bakarsak bizde uzaydayız.. Olabilir neden olmasın kainatta sadece insanlar değil yani genel anlamda dünyada sadece insan değil canlı türü çeşit çeşit var. Bitki, havyan, insan vs...

Not: Bu video "ibrahim fırat" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

Video kaldırıldı..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.