-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Mars’a hayata dair kanıt niteliğinde ışık!

ads
ads

Mars’a hayata dair kanıt niteliğinde ışık!


İnsanoğlu var olduğu günden bu yana, kâinatta tek miyiz? Değil miyiz sorunun cevabını hep aradı ve asla bulamadı ama curiosity isminde marsa gönderilen veri tespit aracının çektiği görüntüler heyecan verici.

Mars’a hayata dair kanıt niteliğinde ışık!


MarsRobotun sağ ve sol kamerası ile çektiği resimler tam kalite ve kesin. Zaman içerisinde yükselen ışığın 30 saniye içerisinde yer seviyesinden, gökyüzüne ulaştığı ve kayıp olduğu resimler ile sabit bir şekilde kanıtlanmış.

Nasa da bu olay karşısında son derece şaşkın olsa gerek, zira şu ana kadar hiçbir açıklama yapılmadı, görüntüler üzerinde çalışıldığı ve ne olduğunun anlaşılınca durumun halka arz edileceği dışında. Haber ile olarak Amerika’da newyork time gazetesinde manşet olarak verildi.



Yazan:  Kaystros

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.