-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İnstagram’da Takipçi ve Beğeni Satın Alma

ads
ads

6 Ekim 2010 yılında kullanıma sunulan İnstagram isimli sosyal medya sitesi 2020 yılı verilerine bakıldığında en çok kullanıcısı bulunan altıncı sosyal platformdur ve bir milyar kullanıcısı bulunmaktadır. İnstagram, bilgisayarlarda, tabletlerde ve telefonlarda aktif olarak kullanılabilmektedir.

İnstagram genel anlamı ile fotoğraf ve videoların paylaşıldığı, mesajlaşmaya imkan sağlayan, görüntülü konuşulabilen, canlı yayınlar yapılabilen, takipleşme özelliği olan, paylaşılan içeriklere beğeni ve yorum yapma özelliği olan bir uygulamadır. Geliştiriciler tarafında her güncelleme ile kendisine bir yenilik katmaktadır.

E-posta adresi veya telefon numarası ile kayıt olunabilen bu sosyal platform herkese ve her kesime hitap etmektedir. İnstagram’da görünür olmak yani popüler olmak oldukça önemlidir. Bir kullanıcının takipçi sayısı ve paylaşımlarının aldığı beğeni sayısı popülerliğinin en belirgin göstergesidir. Kullanıcılarda bu popülerliğe kısa süre içerisinde sahip olmak için farklı yollara başvurabilirler. Bu yollardan ilki tanıyıp tanınmaması fark etmeksizin herkesle takipleşerek takipçi sayısının artırılmasıdır. İkinci bir yol ise takipçi ve beğeni satın almaktır. Eğer sizlerde bu sitede daha görünür olmak istiyorsanız bu yollara başvurabilirsiniz.

İnstagram’ın kullanıcıları sadece gerçek kişiler değildir. Aynı zamanda firmalarda hedef kitlelerini arttırmak, müşterilerine internet üzerinden satış yapabilmek veya tanıtımlarını yapmak için İnstagram hesabı açmaktadır. Bu firmalarda takipçi ve beğeni satın alarak hem daha görünür olmakta hem ürünlerinin ve kendilerinin tanıtımlarını sağlamakta hem de kazançlarını arttırmaktadır. İnstagram hesabı için takipçi ve beğeni satın almanın farklı kişisel sebepler de olabilir.

Takipçi ve beğeni satın alırken sitenin güvenilir olmasına dikkat edilmeli, hizmet karşılığında hesabınızın şifresini isteyen sitelere kesinlikle itibar edilmemelidir. “bisosyalmedya” isimli siteden güvenilir bir alışveriş yapılması mümkündür. Site içerisindeki İnstagram takipçi satın al isimli sekme ziyaret edilerek ürün seçenekleri ve fiyat bilgisi incelenebilir. Beğeni satın almak isteyenler ise site de bulunan İnstagram beğeni satın al sekmesini ziyaret ederek detaylı bilgiye sahip olabilir.

İnstagram Takipçi Satın Al

“bisosyalmedya” sitesi içerisinde yer alan İnstagram takipçi satın al sekmesinde İnstagram takipçi, İnstagram beğeni, İnstagram yorum, İnstagram izlenme, hikaye izlenme ve İnstagram diğer olmak üzere 6 farklı seçenek mevcuttur.

Alınabilecek takipçiler içinde dört farklı seçenek bulunur. Bunlar; Türk gerçek, Türk bot, yabancı gerçek ve yabancı bot seçenekleridir. İstenen seçenekten, istenen sayıda takipçi site üzerinden satın alınabilir. Fiyatlar seçenekten seçeneğe farklılık göstermektedir. Tüm seçenekler için kesinlikle şifre istenmemekte, ucuz ve hızlı teslimat, güvenilir ödeme yöntemleri ve 7/24 canlı destek müşterilere sağlanmaktadır. Ayrıca satılan bot takipçiler için site takipçi sayısının düşmesi durumunda ücretsiz telafi ve iade garantisini müşterilerine sunmaktadır.

İnstagram Beğeni Satın Al

“bisosyalmedya” sitesi içerisinde yer alan İnstagram beğeni satın al sekmesinde karşımıza 3 seçenek çıkmaktadır. Bu seçenekler; İnstagram beğeni, oto beğeni ve aylık beğeni şeklindedir. İnstagram beğeni seçeneği takipçi seçeneğinde olduğu gibi Türk gerçek, Türk bot, yabancı gerçek ve yabancı bot kullanıcılarının beğenilerinin satışını gerçekleştirmektedir. İstenilen sayıda ve istenilen seçenekte beğeninin satın alınması mümkündür.

Oto beğeni; takipçi sayısının fazla olup beğeni sayısının az olması ile ortaya çıkan sorunun çözümü için kullanılır. İnstagram beğeni seçeneğinde yer alan 4 seçenek burada da karşımıza çıkar. Son olarak aylık beğeni seçeneğinde de belirtilen seçenekler geçerlidir. Tüm satın alma işlemleri tamamen yasal ve faturalıdır, uygun fiyatlıdır ve site tarafından 7/24 canlı destek sağlanmaktadır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.