-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads

 Ritalin Sorunu Çözüldü mü?

DİKKAT EKSİKLİĞİ TEDAVİSİNDE KULLANILAN METİLFENİDAT İÇEREN NOVARTİS FİRMASINA AİT KIRMIZI REÇETE İLE UZMAN HEKİM TARAFINDAN YAZILAN RİTALİN İSİMLİ İLAÇ BİR SÜREDİR BULUNMAMAKTADIR.

RİTALİN PİYASADA VARMI?

Yaklaşık olarak bir kaç ay boyunca tamamen olmasada kısmen ritalin eczanelerde bulmakta zorluk çeken hastalarımız var.


Genel olarak bu tür ilaçlarda ara ara bulmakta zorluklaroluyor. Bu durum genel olarak geçici bir süre sonra düzeliyor. Sadece ritalin için değil bazı ilaçlarda da bu gibi durumlar söz konusu. 2/07/2023 Pazar günü itibarı ile kesin olarak bir açıklama bulunmamaktadır.


Pazartesi gününden itibaren kademeli olarak tahmini olarak ritalin eczanelerde bulunacağını tahmin etmekle birlikte kesin bir bilgi olmadığını da ifade edelim.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.