-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » EDU ve GOV uzantılı sitelerden backlink almak | 2012

ads
ads
Backlink Nedir? Ne işe Yarar Backlink Almanın Websiteler için önemi..


.EDU ve .GOV uzantılı sitelerden backlink almak, siteniz için oldukça önemli. Bu uzantılı web siteleri Google’ın gözünde değerlidir. Çünkü bu siteler çıkar amacı gütmeden faaliyet gösterdiği için (eğitim ve devlet kurumlarına ait siteler) pagerank, trustrank ve yüksek sıralamalar ile ödüllendirilir. Sitenize ait linkleri bu sitelere comment (yorum) vasıtası ile verebilirseniz sitenizin PR değerine ve sıralamanıza önemli ölçüde katkı sağlar.
Yalnız özellikle belirtmeliyim bu sitelerden yorum vasıtası ile backlink almak oldukça zordur çünkü çoğu site yöneticisinin onayı sonrası yayınlanır.
Peki nasıl backlink alacağım ?
Biraz sabır gerektiren bir iş çünkü deneyeceksiniz. Şöyle izah edersek yorum onayı gerektirmeyen edu yada gov uzantılı siteleri bulmak için öncelikle yine Google’da arama yapıp çıkan sitelerdeki makalelerin sonlarındaki comment (yorum) bölümüne siteniz ile ilgili link içeren kısa yorumlar yazacaksınız. Önemli bir ayrıntı olarak yorumlarınızın yayınlanması açısından sitenin dili İngilizce ise yine yazınızın İngilizce olması sizin avantajınıza olacaktır.
Yorum yapılabilir .Edu ve .Gov uzantılı siteleri nasıl bulurum ?
Çok basit! Google’a girin ve,
Edu uzantılı bulmak için
site:.edu inurl:node comment
yazıp ara dediğinizde çıkan sonuçlar yorum yapılabilir .edu uzantılı sitelerdir.
Gov uzantılı bulmak için
inurl:.gov “Leave a Reply” (Türkçe gov uzantı için inurl:.gov.tr “Yorup Yap” yazın)
unutmayın backlink almada edu ve gov uzantılı adreslerden faydalanmak son derece önemlidir ve sitenizi arama motorlarında üst sıraya çıkacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.