-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» »Unlabelled » Ankara Evden Eve Nakliyat

ads
ads
tanıtım
Ersoy Miroğlu Taşımacılık şirketi olarak tüm Türkiye geneline profesyonel nakliye hizmetleri vermekteyiz. Teknolojiyi aktif olarak takip ederek taşımacılık işlerinde müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktayız. Başta Ankara olmak üzere tüm Türkiye geneline şehir içi, şehir dışı nakliye hizmeti vermektedir.

ankara evden eve nakliyat  firması ile müşterilerimizin firmamızdan alacağı hizmet alanları arasında ev eşyası depolama, parça eşya taşımacılık, gümrükleme, parsiyel taşımacılık, asansörlü nakliyat, kurumsal taşımacılık, piyano taşımacılık, mağaza taşımacılık ve uluslar arası nakliyat alanlarında hizmet vermekteyiz. 

Kış aylarının yaklaşması ile şuanda firmamızın düzenlemiş olduğu kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Kış aylarında genellikle nakliye işlerinin az olduğunu gören firmamız herkesin bütçesine uygun fiyatlar sunarak ve kredi kartına 12 aya varan taksit seçeneklerimizden faydalanmak için firmamızı arayabilirsiniz.

Asansörlü nakliyat hizmetimiz açılmıştır. Nakliye hizmetlerinde müşterilerimizin en iyi hizmeti alması için ar-ge ekibimiz yapmış olduğu anketler sonucunda müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktayız. 

Evden eve nakliyat hizmeti almadan önce ilk önce firmamız bulunduğunuz yere eksper göndererek eşyalarınızı inceler. Yapılan inceleme ile ev içerisinde kaç personelin hizmet vereceği, sigorta bedeli, eşyalar için kullanılacak olan ambalaj malzemesi miktar ve türünü belirler. Hizmet kapsamı hakkında detaylı bilgilendirme yapıldıktan sonra anlaşma sağlanır ise çift nüshalı sözleşme imzalanır ve müşterimizin belirtmiş olduğu tarihlerde taşımacılık hizmeti gerçekleştirilir.

Taşıma tarihi içerisinde ilk önce elemanlarımız demonte montaj yapar. Demonte olmayan eşyalar eşyaların taşınma sırasında zarar göreceği için tüm büyük bazda olan eşyalarınız demonte yapılır. Kırılacak eşyalarınız kraft kağıtlara, oturma grubu koltuk vb. eşyalarınız ise havalı naylona sarılarak taşınmaya hazır hale getirilir.

Deneyimli elemanlarımız ile Türkiye geneline sigortalı, marangozlu, ambalajlı, kapalı çelik kasa öz mal araç filomuz ile sizlere hizmet vermekten onur duymaktayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz…

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.