-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » En Çok Kazandıran Reklam Şirketi Hangisi?

ads
ads
iF

En İyi Reklam Firmaları -  Çok Kazandıran  Reklam Şirketi - Tık Başı - Gösterim Başı - Üyelik Bazlı - Satış Komisyon Bazlı Hepsi Bir Arada  İnternetten Para Kazan


Evet arkadaşlar  sizlere bir  webmaster olarak yepyeni tanıştığım bir reklam  firmasından bahsedeceğim yeni dediğime bakmayın ben yeni tanıştım 3 ay önce firma  yeni değil  bizler yeni duyduk kullandık kazandık ve gördük bu yüzden iyi olan  firmaları  tanıtmayı kendime borç bilirim çünkü webmaster'ler  adam akıllı bir reklam firması bulamıyorlar çoğunu deniyorlar ya kimi çok az veriyor kimi  para kazandırmıyor     yada  para kazanıyorlar ama ödemelerini alamıyorlar türk firmalarında genelde para kazanılır ama paranızı alamassınız  çoğu kişi türk firmalarından yakınır    kimisi parasını adam  gibi vermez kimi %38 kesinti yapar kimi eksik sayar vs. bunları çoğumuz yaşadık ve gördükki türk firmalar ile asla iş yapılmaz. Haliyle  bir arayış içine girer insan en iyini arar   ve  bu iyilerde genelde yabancı şirketlerdir. örnek olarak adsense  evet adnsense iyidir ama bana göre iyi değildir    çünkü iyilik  zamanında paranı veren  yada güvenilir olmak değildir.  adsense güvenilir iyi kazandırır paranızı asla yemez ama    olur olmadık nedenlerden dolayı bir bakmıssınız ki ban yemissiniz ne oldu onca emek  gitti bu yüzden önemli olan kafanızın rahat ettiği  şirketlerle çalışmak.

Bundan 3 ay önce tanıştığım firmayı uzun araştırmalarım sonucu denemeye karar verdim bir çok arkadaşım ödeme kanıtlarını göstermişti güvenilir ve sıkıntı olmiyacağını söylemesine  rağmen ben  daha çok araştırıp denemeye karar verdim zaten  2 günlük deneme süreciydi çünkü ödeme alt limiti çok düşük paypal olarak en alt limit 1$ ve ben bunun  fazlasını  2 günde  tamamladım ve anında  ödemem yapıldı aşağıda ödeme kanıtlarınıda paylaşacağım.

Yayıncı olarak üye olmanız  3 dakikanızı almıyor ve   cep onay gerektiriyor    cep onayını yaptıktan sonra hemen reklam çeşitlerini seçip   sitenize yerleştirdikten sonra kazanmaya başlıyorsunuz   popup layet banner  çesitleri hemen hemen boyda var  reklam alanı çok geniş.


Bu reklam ağından şu şekilde kazanç elde ediyorsunuz.   Tıklama bazlı   gösterim bazlı üyelik bazlı satış bazlı  vb.   Yani bir çok alanı içinde barındırıyor hem gösterimden hem tıklamadan hem satıştan hem üyelikten mesela ben sitenize girdim bir  kere gördüm diyelim reklamınızı bu size  para olarak yazar ve üstüne  birde tıkladım diyelim buda ayrı bir ücret kazandırır ve tıklamak yetmedi  birde üye oldum diyelim  bu şekildede  ayrı ücretlendirme oluyor sonuncu olarak satın alırsam bu şekilde de iyi bir ücretlendirme ile karşılaşıyorsunuz.

ödemeler  cumartesinden cumartesiye yapılıyor  ödeme yolları paypal    eft    banka hesabı  ve daha fazlası  paypalın ödeme  alt limiti 1$    en azından bir kaç gün deneyip ödemeleri alıp almadığınızı görürsünüz şunu unutmayın ödeme alt limitini az tutan şirketler bence en güvenilir şirketlerdir.

Yayıncı olmak için Aşağıdaki linke Tıklayarak İşlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yayıncı Olmak İçin TIKLA  bağlantı kaldırılmıştır. Bu sistem artık ödeme yapmıyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Merhaba arkadaşım üye oldum yaklaşık 4-5 gün önce sitemin günlük hiti 1k civarında ama kazandığım sadece 0.02$ bu normal mi sence ?

    YanıtlaSil
  2. ingilizce oldugu için üye olamadım

    YanıtlaSil
  3. ahh birde hangi reklam firması olduğunu yazsaydın bende üye olurdum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  4. en altta linkten üyelik işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz

    YanıtlaSil
  5. Admetrika.com tavsiye ederim kaliteli reklamları var oranlarıda yuksek

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.