-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kaliteli Sitelerden Backlink Al

ads
ads

Yüksek Pagerank Değerlerine Sahip 100 lerce backlink:


seo
Kaliteli siteleri derleyerek hazırladığım yüksek pagerank değerlerine sahip link listesini vereceğim

Geçen pagerank güncellemesinin ardından  2.5 aya yakın bir zaman geçti  google    son 2 seneden beri    pagerank güncellemelerini 3 ayda bir yapmaya başladı bu demek oluyor ki, yeni bir güncellemeye  çok az bir  zaman kaldı     webmaster'lerin tahmin ettiği zaman  3 - 4 - 5 kasım veya  kasım ayının ortalarında olacağı düşünülüyor güncelleme yaklaştığına  göre SEO çalışmalarına biraz daha  zaman ayırmak lazım olduğunu düşünüyorum   ve  pagerank değerlerine en çok etki eden yöntem backlink çalışması yapmaktır ama   çöp sitelerden değil kaliteli  değerleri yüksek sitelerden almak her  zaman  bizim karımıza olacaktır. Aksi takdirde zararımıza nufuz eder. 


Siteniz çok yeni bir site ise,  günde  3 veya 4  sağlam siteden link almanız kafidir.  fazlası spam olarak alğılanacağından  sitenizi  sandbox cezasına veya buna benzer cezalara google tarafından çarptırılabilir. Bunun yanında   güncel sitelerden edu   gov siteleri  başta olmak üzere   wiki sitelerinden bir iki  tane  tanıtım yazısı  yayınlayarak  link elde etmeniz   sitenizi üst  sıralara çıkarmaya yardımcı olacaktır.


Link aldığınız sitelerin dofollow mu nofollow mu olup olmadığına dikkat edin. nofollow linkler     sizin hiç bir işinize yaramadığı gibi    sitenizi üst sıralara çıkarmaya  asla bir katkıda bulunamaz. ama link linktir  sonuçta bir  zararı olmaz    yararı sadece  çabuk index alırsınız  yoksa  pagerank değerinizde  artış yapmaz. 


Google'de yükselmenin  en önemli unsuru linklerden ziyade  özgün kaliteli içerikler eklemek ve sürekli güncel tutmaktır.  Başka sitelerden alıntı yaparak  kendinize özgü  hiç bir konu makale bulunmayan siteye milyarlarca  link alsanız dahi  hiç bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden içeriklerinize çok değer verin farklı  konular    bulmaya çalışın google'de      var olan   arama yapıldığında  100 lerce konu çıkan konulardan sakının sadece size özgün bir konu  olsunki  zirvede olun ve tek olun.

Şimdi  sizlere  yükselmenizi etkileyecek   özenle seçilmiş  listeyi veriyorum:


Wiki Tanıtım Listeleri:





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.