-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Huawei Ascend P2 Dayanıklılık

ads
ads

Huawei Ascend P2  Toza Karşı Dayanklı...

CES 2013 fuarında  tanıtıma  sunulan Huawei Ascend P2 "5 inç full hd ekran Ascend D2 ve 6.1 inçli Ascend Mate ) modelinin   sonrasında, 2013 MWC fuarı için  düzenlendiği   Huawei Ascend P2 modeline ilişkin bilgiler meydana çıktı..

Yeni modelin, 4.5 inç veya  4.7 inç full HD ekran görüntüsüne sahip olacağı bunun yanı sıra 1.8 GHZ hızında çalışacak K3V2 isminde işlemcinin   telefonda yer verileceği  tahmin edilmektedir.  2GB RAM, 8GB veri  depolama alanı, 13MP çözünürlüğünde ve arka kamerası 1.3MP çözünürlüğe sahip ana kamera ( ön kamera ),  3000mAh batarya, Android 4.1 işletim sistemi  ve  daha bir çok özelliklere sahip olacak. 

Huawei Ascend P2  henüz yeni  ortaya çıkardığı bir diğer özellik ise; IP54 isminde ki  sahip olmasıdır. IP54, sertifikası ile beraber cihazın suya ve toza dayanklı olacağının garantisini vermektedir. Ascend D2 modelide    bu şekilde aynı özelliğe sahip olduğu ( suya ve toza karşı dayanaklı ) bilinmekteydi. Fakat  Huawei'nin yeni  model telefonu olan  Ascend P2 deki  suya, toza  karşı    dayanaklılık konusunda eski modellerine göre daha  az seviyede göstereceği belirtilmektedir.

Ascend P2, Şıklık ve zarefetlik açısından en önemlisi  inceliği açısından  büyük rekorlara  imza atması beklenirken; MWC 2013 fuarında   kullanıcının karşısına çıkması beklenmektedir..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.