-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Alcatel, One Touch Star - İnceleme

ads
ads
Cep

Alcatel, Yeni Nesil Akıllı Telefonu One Touch Star - İnceleme

Google'nin Mobil işletim  sistemi Andorid Sistemini  arkasına alan yeni özellikler ile  kendini göstermeye devam ediyor..


One Touch Star özelliklerine   göz atalım; 117.9 mm uzunluğunda 60.8 mm genişliğine sahip 119.5 gram ağırlığa sahip  ve  Alcatetl'in akıllı telefonu olan  One Touch Star telefonunun arka kısmında  zımparalanmış alüminyum ile tasarlanmıştır.  Arka  bölümünde kullanılan   Alüminyüm ağırlıklı tasarım  telefona  farklılık katarak çok şık görünümün yanında  4  değişik renk  seçeneğide özelliklerinin arasında yer almaktadır. Akıllı telefonun ekranın   altında  Android'e özel Dokunmatik menü tuşlarıda yer almaktadır.

One Touch Star'ın iki farklı modeli olmasının  sebebi     telefonun biri  tek sim kart girişli bir diğeri ise  çift  sim kart  girişli olmak üzere 2  model ile kullanıcının seçimine  sunulmuştur. 1 GHz saat hızında falliyet gösteren  çift çekirdekli işlemci (çipset belirtilmemiş), 512 MB RAM, 4 GB eMMC dahili depolama alanı (2.4 GB'lık bölüm kullanıcılara ayrılmış) ve Android 4.1 ''Jelly Bean'' işletim sistemi eşlik ediyor. Akıllı telefonun kapasitesi, microSD kartlar yardımıyla arttırılabiliyor..

One Touch Star, 4.0-inç büyüklüğünde ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif AMOLED ekranı ile birlikte . Çizilmelere karşı koruma saglanan ekrana  ''Oleophobic'' kaplama uygulanmış. Bundan dolayı  ekranda meydana gelebilecek  herhangi bir ize "Parmak İzleri"  en alt seviyeye indirilmiştir.

Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA, Bluetooth 4.0 ve GPS / A-GPS gibi teknolojilere destek veren One Touch Star'ın ön tasarımın ( bölgesinde ) VGA çözünürlüğünde, ve arka kısmında   5 megapiksel çözünürlükle   kaliteli  kamera var. Otomatik odaklama ve LED flaş özelliği ile  ana kamera, 1280 x 720 piksel çözünürlük  saniyede 30 kare hareketli görüntü meydana getirebiliyor..

Alcatel'in Akıllı telefonu, One Touch Star'ın batarya ömrü ise, firmanın  verdiği standartlar 300 saat civarında bekleme süresi ve 4.5 saat ve 5 saat gibi zaman dilimi içerisinde  konuşma süresi garantisi veriyor  bunun yanı sıra bataryanın tamamen dolma süresi ise, ortalama 2 saat 15 dakika sürdüğü bildirilmiştir. 


One Touch Star'ın Fiyatı Ne Kadar?

Yeni nesil akıllı telefon One Touch Star'ın piyasa fiyatı vergiler hariç 557 TL civarında olması beklenmektedir.

alcatel

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.