-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Huawei Ascend Mate

ads
ads
teknoloji

Huawei Ascend Mate’in Özellikleri ve Fiyatı

Huawei Ascend Mate, Nihayet  satışa sunulmaya başlandı. MWC 2013 fuarında  tanıtımı yapılan  Huwaei  Ascend Mate, modelinde  Andorid 4.1 Jelly Bean kullanıldığını  bir önceki yazımızda  belirtmiştik. 


Özellikleri

1.5 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli HiSilicon K3V2 çipsete sahip olan ürün 6.1-inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde IPS+ ekranına sahip

Hafıza olarak  8 GB, olarak tanıtılmış.  microSD kart ile arttırılabilecek bu hafıza +64GB’a kadar çıkabiliyor. Ürünün ön kısmında 1 MP kamera yer alırken arka kısmında da 8 MP kamera yer almakta. Wi-Fi, Bluetooth 4.0 gibi veri transfer teknolojilerine sahip olan ürün 9.9 mm kalınlığında ve 198 gram ağırlığında...

1 GB RAM’ bulunan cihaz, Dolby Mobile ses teknolojisini bünyesinde barındırmakta. 4.050 mAh büyüklüğünde batarya bulunan ürünün fiyatı ise 430$ olarak bildirilmiştir.. Performans bakımından son teknoloji akıllı telefonların biraz gerisinde kalan Huawei’nin yeni akıllısının Samsung’un Galaxy Mega 5.8 ve Galaxy Mega 6.3 cihazları yanında   rekabet etmesi  pek kolay gibi görünmüyor ancak   modelin  en iyi tarafı fiyatının oldukça uygun olması.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.