-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Blogger HTML Kod Yapısında Yenilikler

ads
ads
blogger

Blogger HTML  Düzenleme Yeni Özellikleri

Blogger HTML editörü   şablonunuzda  gerekli düzenlemeleri, tasarım ve değişiklikle beraber bir çok gerekli kodlamaları   yapmamızı  sağlayan bölümdür. Blogger bildiğiniz  gibi geçtiğimiz günlerde  HMTL editör bölümünü  değiştirerek daha  profesyonel   bir yapı haline getirilmiştir. 

Bununla birlikte her geçen gün blogger, özelliklerine özellik ekleyerek kendini yenilemektedir.  Bu bazı yeni özelliklerinden bahsedeceğiz:


Bloggerın HTML bölümünde yapılan en belirgin farklılıklar ile kodları daha rahat ayarlayabilmemiz  için menüye eklediği butonlar ve bu butonlar yardımıyşa  değişiklik yapabileceğimiz bir bölüm ve widgetları daha rahat bulabilmemizi sağlamaktadır.

bir widget üzerinde  değişiklik yapmak isteyeceğini varsayarak "Widgeta atla" diye yazan açılır butona tıkladıktan sonra düzenleme yapmak istediğiniz widgetın başlığına tıkladığınızda widgetın kodlarını hemen görebiliyorsunuz.

Numaralandırılmış satırların yanında yer '►' yeni kat işaretlerinede tıklayarak widgetın kodları genişletip kapatmanızda mümkün..

Eklediğiniz  yeni satır numaralandırma özelliği hata verebilecek  kodlarıda rahatlıkla bulabilmenizi sağlıyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.