-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Gözükeceğine Gözükmesin Daha İyi!

ads
ads
Evet bildiğiniz üzere Google Play'de uygulama indirirken önce yorumlara bakılır ancak özellikle son 1 aydır artan "gözüksün diye 1 yıldız verdim" furyası türemiş durumda ve bu furya türkleri yabancıların gözünde kötü göstermekte.


google


Bu furyada uygulamayı beğeğnenler hem 1 yıldız vererek geliştirciinin uygulamda hata olduğunu düşündürüyor ve geliştiriciye zaman kaynettirdiği gibi gerçekten uygulamada hata olduğunda ve belirtenlerde ise yorumları çok arkalara itilmiş olunuyor. Genel bir istatistik rakamları ise söyle :

1.000.000 kez indirilmiş bir uygulama için toplam 700.000 kişi oy kullanmı, işe bunların çoğu 4-5!yıldız veriyorken 1 yıldız verenlerin sayısı ortalama 26.000 ve bunun 15-16 bini tüklerden oluşmakta ve bunlarda yine çoğu bu sözde gözüksün diye verdim diyenlerden oluşmakta.

Bu durum başka hiçbir ülkede yok ve neredeyse global çapta alay konusu olmamıza ramak kaldı diyebiliriz Android Police, ... News, Android ve Appwared gibi çeşitli Android ve haber kaynaklarında bizim hakkımızda kötü denebilecek söylemler dolaşıyor.

Yazan: Bir Yazı

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Bugün sabah bunun hakkında ben de bir yazı yazmıştım. Tek söyleyebileceğim şey ise görmemişin bi oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış. Bir avuç zavallıdan başka bir şey değiller. Gerçi bir avuç da değiller. Ergen yaşta insanların eline telefon geçmesin diye boşuna uyarmadı doktorlar yıllarca. Dinlemedik, dinlemedik şimdi ne oldu bak.

    YanıtlaSil
  2. Bunlara engel olunamaz bunu sadece Türkler mi yapıyor merak ettim bu alanda tekmiyiz yani meyve veren ağacı taşlıyormuyuz?

    YanıtlaSil
  3. beni malesef çok sinir eden bir durum.ne kadar gerzek varsa oraya birikiyor insanı sinir ediyor.

    YanıtlaSil
  4. Ah şu türklerin görülme sevdası. Bu tarz bloglarla sitelerle çevremize kaliteli işlerle kendimizi duyurumamız gerektiğini söylememiz gerekir. Böyle saçma sapan çoçuksa yollarla değil.

    YanıtlaSil
  5. Hangi uygulamanın,oyunun altına baksam biz varız..:) yabancı yorum yapan ve puan veren çok az gördüm,dünyayı ele geçirmişiz maşallah..:)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.