-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

Ads1

» » » » » Kaçak

ads
ads

Kaçak Filmi


Vizyon Tarihi belirsiz (2 saat 10dk)
Yönetmen: Andrew Davis
Oyuncular: Harrison Ford, Tommy Lee Jones, Sela Ward
Tür Gerilim , Dram , Aksiyon
Ülke ABD

Kaçak Filminin özeti:


1960’ların tanınmış televizyon serisinden sinemaya başarıyla uyarlanan filmde, Dr. Richard Kimble’ı David Janssen’in namına bu sefer Harrison Ford canlandırıyor.

Ünlü cerrah Dr. Richard Kimble, haksız yere karısını öldürmekle suçlanarak hapse atılır. Cezaevine nakli sırasında bir mahkumun firar girişimi, balaban bir sakatlık ile sonuçlanır. Bu fırsatı değerlendiren Kimble, karısının sahici katilini çıkarmak için kaçar....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bu filmi 3 sefer falan izledim şimdi olsa yine izlerim çok başarılı bir film.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.