-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Meb'in Yasaklamadığı Oyunlar

ads
ads
Geçmişten bugünlere hep oyunlar hayatımızda yer almıştır. Teknolojinin gelişmediği çağlarda ilkel  yollardan oynanan oyunlar vardı. Çocukluğumuzda hatırlarız. Sonra atari oyunları çıktı ve yavaş yavaş teknolojinin gelişmesiyle birlikte hemen hemen her eve bilgisayar ve internet girmiştir.


 Meb'in Yasaklamadığı Oyunlar


Haliyle eskiden parklarda, sokaklarda ve atari salonlarında oynadığımız oyunlar evlerimize, Android cihazlara ve bilgisayarlara kadar girmiştir. Bugun ki oyunlar tanıtım yazımıza  Meb'in Yasaklamadığı Oyunlar ve Meb Oyunları ilgili  bahsedeceğiz.

Dünyada en çok ilgi gören oyunlardan bir tanesi  futbol oyunlarıdır.  Erkekler tarafından en çok tercih edilen oyunlar arasında birinci sırada yer almaktadır. Ancak bazı okullarda Meb'in yasakladığı oyunlar bulunmaktadır.  Biz sizlere  Meb'in yasak koymadığı oyunların bazılarından ve  rahatlıkla oyunlarınızı oynayabileceğiniz sitemizden bahsedeceğiz.

 http://www.mebinyasaklamadigioyunlar.com/ site adresimizde yasak olmayan oyunlara ulaşabilir rahatlıkla dilediğiniz oyunları oynayabilirsiniz. Site kendi alanında oldukça kaliteli ve hızlı şekilde reklamsız hizmet vermektedir.

Yasak olmayanlar oyunların içersinden bazıları şunlardır; Atış oyunları, aksiyon oyunları, araba, macera, zeka oyunları, 3D oyunlar, futbol, çocuk oyunları ve küçüklüğümüzden beri severek oynadığımız yeni versiyon mario oyunlarını ve daha fazlasını gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.

Her yaştan herkesin oynayabileceği oyunlar dahilinde öğrenci oyunları, kişisel gelişime destek olacak öğrenci oyunları ve daha fazlası için yandaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.  mebinyasaklamadigioyunlar.com


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.